Ida Warg

Ida Warg är född den 27 november 1986 och hon är en svensk youtuber och bloggare. I nuläget har hon 228 000 prenumeranter och 50 miljoner visningar på sin kanal. På sin Instagram-profil har hon 300 000 följare. 


Ida växte upp i Åmål i Dalsland men flyttade till Stockholm 2006 när hon deltog i programmet Floor Filler. Hon kom 3:a i tävlingen och valde att stanna i huvudstaden för att fortsätta dansa. 2011 blev hon tvungen att sluta med dansen på grund av hennes skador. 


Hon har drivit sin blogg Idawarg.se i cirka 8 år. Förutom hennes egna blogg jobbade hon även för Modette och Metro som bloggare. Men valde senare att fokusera på sin egna. 


I början var Idas inlägg mest dedikerade till träningen men på senaste åren har ämnen blivit bredare. Innehållet fokuserar fortfarande mycket på mat och kosttillskott men även inredning, recept och mycket om att vara en mamma. 


Idas blogg har varit nominerad till flera olika priser. Hon vann årets hälsoblogg på Blog Awards 2014 och Finest Awards 2016. Hon hade även en podcast med influencern Viktor Frisk där de pratade om allt mellan himmel och jord. Tillsammans vann de årets podcast 2017. Idag driver hon en podcast med sin make kallad Sånt är livet.


Idas man Alexander Pärlelos friade till henne under deras Thailand resa januari 2018. Den 11 mars 2018 avslöjade de att de väntar barn och samma månad gifte de sig. De fick sitt första barn 1 augusti 2018, Elvis Warg. Idag bor Ida med sin man och son i Stockholms innerstad där de har en lägenhet på 163 kvadratmeter.


Emma Malmlöf

1