Här är sminkprodukterna som Kardashian-systrarna älskar

Kylie Jenner sminkar sig, sminkprodukter Anastasia, Giorgio Armani, L'oréal Paris
Här är systrarnas favoriter - Foto: Instagram/kyliejenner
Dela på Pinterest
Systrarna Kardashian är kända för sitt vackra yttre och intresse för skönhet. Vi har listat deras favoritprodukter, som de faktiskt INTE får betalt för att visa upp.


1. Kylie Jenners ögonbrynspenna: Beverly Hills Brow Wiz från Anastasia

Kylie har flera gånger visat hur hon sminkar sig, både på Snapchat och på Vouges YouTube-kanal. Något hon alltid använder är den här ögonbrynspennan från Anastasia. Finns att köpa hos eleven.se.2. Khloé Kardashians foundation: Face Fabric Foundation från Giorgio Armani
Det här är verkligen Khloé's stora favorit när det kommer till foundations. För ett tag sedan beslutades det att produkten skulle sluta tillverkas, och då avslöjade hon att hon samlade på sig hela 20 tuber. Khloé listade den även på hennes hemsida som "en av de mest saknade produkterna i smink-historien". Men nu har Giorgio Armani tagit tillbaka produkten i sortimentet, och ingen jublar nog mer över det än fröken Khloé.  Du hittar den hos Kicks, just nu är den 20 % nedsatt dessutom!


3. Kim Kardashians ansiktsvinnare: Luminous Dewy Skin Mist från Tatcha.
Kim har berättat på sin Snapchat att den här hud misten är en produkt hon inte kan leva utan. Men istället för att använda den i hela ansiktet brukar hon använda den till att blöta sina borstar och svampar innan hon kör sin contouring. Finns att köpa hos Sephora.


4. Kylie Jenners favorit highlighter: Marc Jacobs Beauty Dew Drops Fantasy.

Kylie Jenner har berättat i Vouge's YouTube kanal att hon är besatt av den här highlightern. Hon gillar att blanda några droppar tillsammans med hennes foundation, för att få till ett glowigt face. Finns att köpa hos Sephora.


5. Kourtneys favoritconcealer: Radiant Creamy Concealer från NARS
I en intervju med Marie Claire avslöjade Kourtney att hon precis bett sin assistent att fixa ännu ett exemplar av concealern till hennes resväska. Enligt Kourt så smälter den direkt in i huden. Även syrran Khloe diggar produkten. Vill du köpa den kan du göra det på Sephora.


6. Kim Kardashians mascara: Voluminous från L'oréal Paris
Den här budget-mascaran har varit en favorit hos Kim sedan långt tillbaka. Hon har skrivit på sin hemsida att det här är den perfekta mascaran att måla i flera lager. Kostar just nu cirka 89 kronor hos Lyko.


7. Khloé Kardashians favorit contoruing: Shade and Illuminate från Tom Ford.
Khloé har berättat för People att den contouring hon alltid använder sig av är den här från Tom Ford. Den ljusa skuggan kan användas för att lyfta upp ansiktet, och den mörka skapar skugga samtidigt som den inte syns med blotta ögat.  Finns att köpa hos Sephora.

8. Kourtney Kardashians countouringkit: Bronze & Glow Filmstar från Charlotte Tilbury.

Kourtney fick frågan i en intervju med Marie Claire vilken hennes "must have" produkt är när det kommer till contouring. Svaret är det här kitet från Charlotte Tilbury. Paletten innehåller både en bronzer och en highlighter. Den här produkten gör det lätt for Kourtney att alltid hålla sig glowy. Du hittar kitet här!9. Kylie Jenners ögonskugga: Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette från Anastasia.
Att Anastasia är ett av Kylie's favoritmärken råder det ingen tvekan om. Trots att den här pinglan driver ett eget sminkmärke, så har hon avslöjat på Snapchat att hon älskar den här ögonskuggspaletten. Finns att köpa på Kicks.  


10. Kim Kardashians foundation: Luminous Silk foundation från Giorgio Armani.
Den här foundationen har Kim använt länge och hon är ett stort fan av den. Och hon är inte den enda flitiga användaren, även Kylie har hyllat produkten. Finns att köpa hos Kicks.


11. Khloe Kardashians läppenna: Lip Cheat i färgen "Iconic Nude" från Charlotte Tilbury.
Att ha en markerad läppenna är något av ett signum för Khloe. Enligt Cosmopolitan är hennes favorit färgen Iconic Nude från Charlotte Tilbury. Istället för att använda läppstift gillar hon att använda pennan över hela läppen, för maximal plut-effekt. Du kan köpa den hyllade pennan här.

Kylie Jenner har ett knep för att sminka sina ögonfransar så bra som möjligt. Vill du veta vad det är så kolla in videon nedan:

Läs mer:

Här är adventskalendrarna med skönhet du inte vill vara utan 2018

Ansiktsmaskerna som är extra bra för hyn i höst