Vinterns bästa ansiktsmask som återfuktar torr hy – över en natt

En bild på återfuktad hy med glow efter att ha använt Origins nattmask.
Modette har utsett Origins drink up Intensive till den bästa masken mot torr och trött vinterhy. - Foto: #Modetteloves
Dela på Pinterest
Torr och fnasig hy som stramar är ett minne blott. Modette tipsar därför om ansiktsmasken från Origins som verkar under en natt och gör din hy återfuktad och full av lyster.

Trött, torr och fnasig hy är vanligt på vintern. Men det måste inte vara så. Det finns en mirakelmask som botar alla tecken på torrhet, återfuktar på djupet och lämnar din hy med ett ordentligt glow. Masken, som är från Origins, har kommit med på #Modetteloves lista över de bästa produkterna inför vintern 2018/2019.

Inför varje årstid listar Modettes redaktion 8-15 produkter som är noga utvalda som säsongens absoluta måsten.

Nu är listan över de bästa produkterna och de hetaste modetrenderna äntligen här. Och en av de viktigaste sakerna är Origins "Drink up Intensive" nattmask.


Denna mask har varit en game changer i Modettes chefredaktör, Lisa Billigers badrumsskåp.

Tuben är otroligt dryg och räcker länge och till många användningsområden. Dels för att boosta hyn med massa fukt, men också till händer, hals och andra torra partier på kroppen.

Den levererar inte bara på vintern utan den är ett måste efter en dag i solen då den förhindrar att du flagnar och masken får färgen att hålla i sig längre.

Med andra ord är Orgins-masken en given kandidat i #Modetteloves.

Priset är också det en bonus. Tuben går loss på ca 250 kronor och den håller riktigt länge så du får mycket mask för pengarna.

Origins Drink up Intensive är en av 11 produkter som kvalificerat sig in på listan över #Modetteloves vinterprodukter. Vill du se fler trender och skönhetsprodukter som du måste ha 2019? Se hela listan här!

Vilka produkter är dina älsklingar? Dela med dig och tipsa oss på [email protected]!