Här är trendiga hårfärger 2019

Till vänster en tjej med blont hår, till höger en skylt som det står color på.
Här hårfärgerna som spås bli trendiga under 2019. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är du sugen på att förändra ditt hår men vet inte hur? En ny hårfärg kan vara ett sätt att förändra. Här är hårfärgerna som spås bli trendiga 2019.

Ett nytt år är oftast synonymt med förändringar och att börja om på en ny kula. Ett sätt att göra det på är genom en ny hårfärg att kickstarta året med. Så lämna det gamla bakom dig med en ny hårfärg som spås bli trendig 2019.

Kastanjebrunt hår med guldiga inslag

En kastanjebrun hårfärg är alltid ett säkert kort, men till 2019 spås färgen bli extra trendig om den har guldiga inslag. Så passa på att göra som Miranda Kerr och uppgradera det kastanjebruna svallet med guldiga toner för en varmare, lyxigare och trendigare look.

Miranda Kerr visar upp nästa års trendiga hårfärg. Bildkälla: Instagram/harryjoshhair

Bläcksvart

Om du är modig nog att färga håret svart så kan vi meddela att ett bläcksvart hår kommer vara populärt nästa år. Och ju glansigare ditt hår är, desto bättre är det. Men för att kunna bära upp hårfärgen är det viktigt att du kan behålla nyansen, så se till att du fyller på badrumsskåpet med produkter som gör att färgen håller.

Det bläcksvarta håret kommer vara trendigt 2019. Bildkälla: Instagram/wellaeducation

Askgrått

Det gråa håret har länge varit trendigt, vilket det fortsättningsvis kommer att vara under 2019. Det är även en hårfärg som kommer vara vänlig mot din utväxt då ditt bottnen på ditt hår kommer att vara mörkt, nästan svart, för att sedan mynna ut i ljusgråa toner i svallet.

Askgrått hår kommer att vara populärt även under 2019. Bildkälla: Instagram/maneaddicts

Pastellrosa

Varken sugen på svart, brunt eller grått hår? Varför inte gå wild and crazy och satsa på ett pastellrosa svall under 2019? Tidigare har ett hår i roseguld varit väldigt populärt och vi kan minst sagt säga att den pastellrosa nyansen kommer att ersätta detta årets hetaste hårfärg.

Go crazy och färga håret pastellrosa. Bildkälla: Instagram/amiira.real

Solblekt blont hår

Under 2019 är det inte platinablont hår som gäller utan snarare det naturliga solblekta håret som vi får under sommarens varmaste dagar. Så glöm det iskalla blonda svallet och försök satsa på en solkysst blond hårfärg.

Det är ett solblekt svall som gäller 2019. Bildkälla: Instagram/modernsalon

Chokladbrunt med inslag av koppar

Det klassiska chokladbruna svallet har fått inslag av en kopparfärg som kommer att minst sagt bli trendig under 2019. De kopparröda inslagen i form av slingor kommer att ge dig en varmare look.

Kopparslingor kommer förgylla ditt svall 2019. Bildkälla: Instagram/maneaddicts

Är du nyfiken på vilka skönhetstrender som kommer vara populära under julen 2018? Kika då i videon nedanför.

Läs också:

Kenza har gått från brunett till blondin – se före- och efterbilderna

Så ser Ariana Grandes hår ut i verkligheten – utan löshåret