Modette listar vårens hetaste trender i #Modettelovesspring19

- Foto: Foto: Modette
Dela på Pinterest
Vilka trender är störst under våren 2019 och vilka produkter är bäst? Vi har sammanfattat en lista över Modettes stora favoriter som vi inte klarar oss utan i vår.

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Inför varje säsong plockar Modette ut de allra hetaste trendplaggen och de absolut bästa produkterna på marknaden. Inför våren 2019 har vi listat tio måsten för dig som vill göra smarta köp som är riktigt heta i år – men också hållbara året om.

Produkterna vi älskar märks med #Modetteloves och nu är äntligen vårens favoriter här!

1. Vårens hetaste sneakers: Chunky Sneakers

Vår = nya sneakers. I år väljer vi ett par större sneakers som är lite klumpigare. Vi älskar modellen "Perfect Chunky Sneakers" från NLY Trend. De passar till både fest och vardags samtidigt som de får vilken vanlig outfit att se betydligt mer trendig ut. Dessutom är de riktigt prisvärda och blir dina för bara 400 kronor.

Foto: Modette

2. Smycken med snäckskal

Snäckor är en av de allra hetaste trenderna 2019. Vi har letat upp de trendigaste smyckena till bäst pris. Dessa smycken hittar du på H&M och de kostar mellan 49- och 99 kronor. Perfekt om du vill maxa trendfaktorn i din outfit för ett riktigt bra pris!

Foto: Modette

3. Största sminktrenden under våren 2019 stavas rouge

Bronzer och highlighter i all ära, men i vår piffar vi oss lite extra med ett rouge som får vår look att poppa. Vi har förälskat oss i Blush från Make Up Store som blir ditt för 165 kronor. Rougen kan du bära på kinderna som såväl på ögonlocken och läpparna. Hitta nyansen som passar dig och få din make up on point!

Foto: Modette

4. En jumpsuit i denim

En trendig garderob kräver minst en jumpsuit, och om du bara ska köpa en så är det i denim. Overallen funkar till alla tillfällen och kommer få dig att se riktigt fashion ut. Vår favorit under våren 2019 är denna jumpsuit i jeans från NA-KD. Den blir din för 599 kronor.

Foto: Modette

5. Trendigaste vårjackan 2019 i vit fuskskinn

Våga välj något annat än en svart jacka i vår. Vitt passar till allt och är en trendfärg i sig denna säsong. Då förstår ni att en vit fejk-skinnjacka inte kan bli annat än succé!  Denna jacka hittar ni på Nelly.com för 699 kronor.

Foto: Modette

6. Glowdrops för ett vackert glow

Hemligheten bakom ett vackert glow i vårsolen stavas glowdrops. Blanda ner dem i din dagkräm eller foundation för bästa resultat. Vill du ha ett extra poppande glow kan du använda dem direkt på kindbenen som en flytande highlighter. Våra favoritdroppar kommer från L'Oréal och heter "Glow Mon Amour". Produkten bli din för 189 kronor.

Foto: Lyko

7. Vårens trendigaste accessoar 2019 är en sjal

I år är sjalen ett måste i garderoben. Du kan knyta den runt halsen, håret, använda den som en accessoar till väskan eller varför inte som ett skärp? Vår favoritsjal till våren 2019 kommer från Carin Wester och du hittar den på Åhlens för 299 kronor.

Foto: Modette

8. Silvershampo för kalla och fräscha vårslingor

Kérastases Blonde Absolu Bain Ultra Violet-shampoot har hållit vårt hår ljust och glansigt under de senaste månaderna. Det är en riktig "Ride or die"-produkt för alla som önskar en sval och kallare nyans på håret. Du hittar det här för cirka 280 kronor.

Foto: Lyko

9. Genomskinlig väska från Nunoo

Denna transparenta shoppingbag från Nunoo är ett måste i vår. Väskan är perfekt att ha till jobbet eller när du ska ner på stan för en kaffe i vårsolen. Till sommaren kommer den också vara perfekt till beachen! Den blir din för 349 här!

Foto: Modette

10. Ett par vita byxor i denim

Ett par vita byxor som går att matcha med allt är ett trendplagg som borde finnas i allas garderob. Jeansen passar till alla färger, men det är riktigt trendigt att matcha vitt med vitt. Våra favoritbyxor kommer från &Otherstories och blir dina för 690 kronor.

Foto: Modette

Läs mer om #Modetteloves och hur vi väljer ut produkter här!

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.