Hilary Duffs nya hårfärg – får oss alla att bli avundsjuka

Hilary Duff har varit hos frisören och färgat håret. - Foto: Instagram/hilaryduff
Dela på Pinterest
Hilary Duff har varit hos frisören och låtit henne göra magi med håret. Hennes nya hårfärg får oss alla bli avundsjuka.

Om du har ett inplanerat frisörbesök inom den närmsta tiden så lucky you! Hilary Duff har nämligen kommit att inspirera oss alla med hennes nya hårfärg. 

Vi kan inte låta bli att bli gröna av avund efter att ha sett vår barndomsidols nya hårfärg som hon rockar utan några som helst problem. Hilary har nämligen färgat håret i en färg som vi alla drömde om som tonåringar och därmed gått från att vara mörkblond till iskallt platina blond. 

Är du inte riktigt övertygad än? Vi kan säga som så att du inte kommer bli besviken när du ser den nya hårfärgen som passar henne som handen i handsken.

Hilary Duff visar upp nya hårfärgen på Instagram. Bildkälla: Instagram/hilaryduff

"Det var en lång dag men uppdraget fulländades", skrev hon till bilden.

På Instagram visar Hilary stolt upp sin nya, ljusa och fräscha hårfärg, och det verkar minst sagt som att hon satt i frisörstolen under en väldigt lång tid. 

Vi alla som någon gång blekt vårt hår vet hur lång tid det tar och hur krävande processen är. Men efter att ha sett Hilarys perfekta blonda nyans känner vi ett behov av att ringa till vår egna frisör och boka in en ny tid för färgning.

Och genierna bakom den perfekta hårfärgen? Det är frisörerna Nikki Lee och Riawna Capri på Nine Zero One i West Hollywood, och vi kan inte låta bli att kolla igenom deras Instagramflöden och inspireras ännu mer.

Hilary Duff visar upp familjen med gulliga familjebilder. Bildkälla: Instagram/hilaryduff

I slutet av oktober välkomnade även Hilary Duff sitt andra barn, nämligen dottern Banks. Och de nya familjebilderna som hon har delat på Instagram är något av det sötaste vi sett! Hilary lever utan tvekan drömlivet just nu och vi är så avis!

Men under Hilarys graviditet råkade hon ut för en paparazzi som följde efter henne vart hon än gick, vilket fick skådespelerskan att ryta ifrån... Se hur det gick till i videon nedanför. 

Läs också:

Så ser Ariana Grandes hår ut i verkligheten – utan löshåret

Här är hårfärgerna som kommer bli trendiga 2019