Isabella Löwengrip har klippt lugg – nu hyllas frisyren av fansen

Ett bildmontage med Isabella Löwengrip.
Isabella Löwengrip har tagit ut löshåret och skaffat lugg. Se hennes nya frisyr här! - Foto: Isabella "Blondinbella" Löwengrip
Dela på Pinterest
Entreprenören Isabella Löwengrip har bytt frisyr och klippt luggen kort. Se den nya frisyren som nu hyllas av fansen här!

Efter en break up så är det många som bokar en tid hos frisören för att klippa sig och ge håret en nystart. Det hör liksom till. De som följer entreprenören Isabella Löwengrip vet att hon haft en stormigt break up under hösten och vad passar inte bättre då än en förändring i håret?

I slutet av november brakade det loss ordentligt i Isabellas förhållande och hon gick ut med att hon inte längre träffade sin pojkvän. Hon berättade dessutom att han utsatt henne och hennes barn för stor fara och att ett kriminellt gäng hade väntat i bilar utanför deras hem.

Men nu har Isabellas ex-pojkvän talat ut på Instagram.

Senast i veckan bröt hennes ex-pojkvän tystnaden på sin Instagram där han gick ut med att det inte stämmer att han skulle vara skyldig ett gäng pengar och att Isabella gett alla en felaktig bild av vad som hänt.

Det hela har iallafall kulminerat i att Isabella är singel och som de flesta av oss vet så kräver ju det en make over.

Isabella Löwengrips hår utan löshåret.
Visst passar Isabella bra i lugg? Bild: Instagram/Isabella Löwengrip

Nybliven-singel-klippet är som en oskriven regel i handboken för hur du går vidare. Och ja, vi måste säga att Isabella blev riktigt fin i sitt nya hår.

Det är vi heller inte ensamma om att tycka. Isabellas bild gör nämligen succé på Instagram.

Isabella visar upp den nya frisyren på Instagram. Bildkälla: Isabella Löwengrip.

"Så fin i nya frisyren", "Vacker" och "HÅRET", är några av kommentarerna till bilden som på bara någon timme fått över 5 000 likes.

Isabella är inte den enda kändisen som bytt frisyr den senaste tiden. Nyligen satte sig Melania Trump i frisörstolen och fick en ordentlig make over. Hon blekte håret så mycket att några av hennes fans inte kunde tro sina ögon. Se hennes nya frisyr här!

Mer:

Melania Trump har blekt håret och blivit blondin: "Oigenkännlig"

Melania Trump har inte alltid sett ut så här

Här är alla gånger som Trump varit en riktig douche mot Melania