Trendiga hårfrisyrer hösten 2019

hartrender-2019-trendiga-frisyrer
Hårtrenderna som är extra heta 2019. - Foto: Shuttershock
Dela på Pinterest
Dax för en makeover? Vi har kikat in hårfrisyrerna som spås bli extra trendiga under hösten 2019.

Är du redo för att klippa den där luggen som du så länge har snackat om eller kanske vill prova på något helt nytt? Spana in nedan där vi listar de hetaste frisyrerna. Vilken är din favorit?

Gardinlugg

Vill du inte göra en stor förändring men ändå något? Gardinluggen är tillbaka för att stanna! Satsa på den kortare luggen för att pricka in trenden. 

Gardinluggen är extra trendig 2019. Foto: Stella Pictures

Bob hårfrisyr

Vågar du på dig en betydligt större förändring kan bobfrisyren vara något för dig! Vi såg den redan i höstas, men bob-looken fortsätter vara populär även i år.

Babba Rivera i bobfrisyren som är extra het i år. Instagram/ babba

Klipp uppklippt med lugg

Vi inspireras av 60-talet och ser allt mer uppklippt hår och framför allt den spretiga luggen. Till skillnad från gardinluggen täcker den hela pannan, men du kan enkelt dra den åt sidan. 

Den spretiga luggen som täcker större delen av pannan är riktigt snygg. Foto: Stella Pictures

Lockigt hår

Embraca ditt lockiga hår! Har du platt hår kanske det är dags att gå  till frisören och permanenta håret? Lockigt hår förutspås nämligen bli extra trendigt år! 

Satsa på lockigt hår som just nu är extra trendigt. Instagram/ beyonce

Axellångt rakt hår

Spikrakt hår ner till axlarna har vi sett på flera kändisar – en hårfrisyr som vi även tar oss med in i 2019. Med andra ord – fram med plattången och bra hårprodukter för att få ditt hår att skina! 

Axellångt rakt hår ser vi bland annat på Olivia Palermo. Foto: Stella Pictures


Är du sugen på att göra en förändring men är inte redo för ett klipp? Spana in nedan där vi listar årets hetaste hårfärger, vi kan avslöja en riktigt otippad färg!

Läs också: Här är hårfärgerna som kommer bli trendiga 2019