Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Heta hårfrisyrer 2019 – 5 trender att satsa på i vår

Dela på Pinterest
Nytt år, ny frisyr! ​Vi har kikat in hårfrisyrerna som spås bli extra trendiga våren 2019.

Är du redo för att klippa den där luggen som du så länge har snackat om eller kanske vill prova på något helt nytt? Spana in nedan där vi listar de hetaste frisyrerna. Vilken är din favorit?

Gardinluggen trendar 2019.
Gardinluggen är extra trendig 2019.

Trendfrisyrer 2019 - Gardinlugg

Vill du inte göra en stor förändring men ändå något? Gardinluggen är tillbaka för att stanna! Satsa på den kortare luggen för att pricka in trenden. 

Bobfrisyren syns allt mer.
Babba Rivera i bobfrisyren som är extra het i år.

Trendfrisyrer 2019 - Bobfrisyr

Vågar du på dig en betydligt större förändring kan bobfrisyren vara något för dig! Vi såg den redan i höstas, men bob-looken fortsätter vara populär även i år.

Spretig lugg med uppklippt hår
Den spretiga luggen som täcker större delen av pannan är riktigt snygg.

Trendfrisyrer 2019 - Uppklippt med lugg

Vi inspireras av 60-talet och ser allt mer uppklippt hår och framför allt den spretiga luggen. Till skillnad från gardinluggen täcker den hela pannan, men du kan enkelt dra den åt sidan. 

Lockigt hår är en av hårtrenderna 2019.
Satsa på lockigt hår som just nu är extra trendigt.

Trendfrisyrer 2019 - Lockigt hår

Embraca ditt lockiga hår! Har du platt hår kanske det är dags att gå  till frisören och permanenta håret? Lockigt hår förutspås nämligen bli extra trendigt i vår och sommar! 

Axellångt hår är populärt i vår och sommar.
Axellångt rakt hår ser vi bland annat på Olivia Palermo.

Trendfrisyrer 2019 - Axellångt rakt hår

Spikrakt hår ner till axlarna har vi sett på flera kändisar – en hårfrisyr som vi även tar oss med in i 2019. Med andra ord – fram med plattången och bra hårprodukter för att få ditt hår att skina! 


Är du sugen på att göra en förändring men är inte redo för ett klipp? Spana in nedan där vi listar årets hetaste hårfärger, vi kan avslöja en riktigt otippad färg!

Läs också: Här är hårfärgerna som kommer bli trendiga 2019