Så får du Rebecca Stellas glow – hela hudvårdsrutinen

Rebecca Stellas glow och en olja
Så får du Rebecca Stellas glow med hjälp av tipsen från hennes hudvårdsrutin - Foto: Instagram/ Rebecca_stella och unsplash
Dela på Pinterest
Har väl vi väntat på hemligheten bakom Rebecca Stellas glow? Nu har hon äntligen delat med sig av hela rutinen som du kan läsa mer om här!

– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar genom vår partner APPRL – 

Svaret alla gummor väntat på är här. Rebecca Stella har lagt ut hela hudvårdsrutinen som hon dör för på sin Youtube-kanal. Det bästa av allt är att allt går att göra hemma i sitt eget badrum. Hennes besatthet är glow, och slår du upp ordet är det en bild på henne du kommer se. För att ta del av hennes glow borde ni följa hennes tips nedan.  


Steg 1: Oljerengöring 

Rengöringen är det första steget i rutinen. Rengöringsprocessen är längre än man kan tro och är uppdelad i tre steg, med tre olika typer av rengöringar. Det första steget är en cleansing Oil från Filorga som rengör ansiktet från smink och smuts. Oljan "smälter" bort sminket. Vill du använda dig av ett billigare alternativ fungerar mandelolja även. 

Cleansing Oil från Filorga som enkelt rengör ansiktet från smink och smuts hittar du här.

Steg 2: Makeup Wipes

Steg två i processen är wipsen och då fungerar egentligen vilket märke som helst bra enligt Rebecca. Ett hett tips är att förvara våtservetterna vid sängbordet för att aldrig glömma att tvätta bort sminket. Våtservetterna hon använder i videon är från Neutrogena.

Sminkbortagande våtservett anpassat för hela ansiktet från Neutrogena hittas här.

Steg 3: Skumrengöring 

Tredje steget i rengöringsrutinen är en skumrengöring från SkinCeuticals som lugnar hyn. Rengör din redan rengjorda hyn, som är ett av hennes supertips. Tänk också på att aldrig använda samma handduk för ansiktet mer än en gång.

Lugnande skumrengöring för ansiktet från SkinCeuticals som du hittar här.

Steg: Ansiktsvatten

Nästa moment i rutinen är att fräscha upp ansiktet med en toner ifrån Pixi. Ansiktsvatten har en uppfriskande effekt och återställer hyns pH-balans. 

Ansiktsvatten från Pixi med exfolierande effekt för extra lyster hittas här.

Steg 5: Peeling

Enligt Rebecca är det här momentet när det börjar pirra i magen. Hon saknar ord för den organiska produkten från Maria Åkerberg som är helt magisk. "Göttig" under både verkningstiden och efteråt. Massera in i hela ansiktet inklusive läpparna, för att sedan skölja av med vatten som smälter kornen. Exfoliering är bra mot plitor och för att få bort döda hudceller. Detta är steget då glowet börjar infinna sig. 

Organsik enzympeeling som tar bort döda hudceller från Maria Åkerberg hittas här.

Steg 6: Fuktmask 

Efter peeling är det dags för en fuktmask från SkinCeuticals, som återfuktar på djupet. Använd 1-2 gånger i veckan och låt verka 10-15 min för en intensiv fuktboost. 

Intensiv fuktmask som verkar på djupet från SkinCeuticals hittar du här

Steg 7: Serum 

Efter att masken är avsköljd är det serum från SkinCeuticals som står på tur. Serumet hjälper krämerna som ska användas efter produkten att verka på djupet.  Dock viktigt att du låter det verka i minst en minut innan nästa produkt så elixiret hinner sjunka in ordentligt. 

Oljefritt serum som återfuktar på djupet från SkinCeuticals hittar du här

Steg 8: Ansiktskräm 

Näst sista fasen i rutinen är en lugnande ansiktskräm från Dermaceutic med reparerande egenskaper. En riktig vitaminbomb innehållande både E-och C-vitamin som skyddar huden och optimerar cellförnyelsen. Den innehåller dessutom SPF 50 vilket är ett måste för att skydda ansiktet från solen året om.

Reparerande ansiktskräm med vitaminer och SPF 50 från Dermaceutic som du hittar här.

Steg 9: Face mist 

Avsluta sedan hela rutinen med en uppfriskande rose mist som bör sprayas rikligt i hela ansiktet. Sparya även det under tiden du sminkar dig flera gånger om för ytterligare glow. 

Uppfriskande ansiktsvatten som sprayas på rengjort ansikte eller sminkat från Julie Hewett hittas här.

Nu vet du allt du behöver veta för att efterlikna Rebecca Stellas glow, så nu borde väl du lyzza till det! 


Vill du ha ännu fler skönhetstips att spana in borde du kika in videon nedan. 


– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar genom vår partner APPRL –

Mer: 6 skönhetsvanor du måste sluta med i 20-årsåldern