Kim Kardashian har färgat håret rött – se totalförändringen här!

Kim Kardashian, red hair, rött hår
Vi får se om fler hakar på och färgar håret som Kim Kardashian. - Foto: Stella Pictures och Instagram/ kimkardashian
Dela på Pinterest
Kim Kardashian har fått en helt ny look och har nu färgat håret i den mest otippade nyansen. Se den första bilden som just nu är snackisen på sociala medier!

Det har varit mycket snackisar om Kardashian-familjen de senaste veckorna. Anledningen? Det är ingen mindre är Tristan Thompson, Khloé Kardashians tidigare pojkvän, som just nu är i blåsväder. Rykten går nämligen om att han har varit otrogen med Jordyn Woods, som är en av Kylie Jenners bästa vänner. 

I takt med allt som har hänt har även något nytt skett om man ser till Kims utseende. Kim Kardashian har färgat håret och det är inte vilken färg som helst. Vi är vana vid att se hennes långa och mörka svall, men det här looken är raka motsatsen. Hittills har hon bara lagt ut en bild på sin Snapchat där hon visar upp den nya hårfärgen, men vi gissar att vi snart kommer få se den nya frisyren på andra sociala medier. 

Den röda färgen har vi inte hört ska vara någon trendfärg 2019, men kanske får vi tänka om? När Kardashian gör en grej väljer många att haka på... Kan det vara otrohetsdramat som har fått Kim Kardashian att både se (och kanske tänka) rött? 

Kort och rött – så ser Kim Kardashians nya look ut. Foto: Kim Kardashian/ Snapchat

Vad hennes följare tycker om hårförändringen återstår att se, men tittar vi på bilden kan vi säga att det är en riktig förändring från tidigare. 


Det är enkelt att blanda ihop alla i Kardashian-familjen och det blir inte enklare när det finns några som ser exakt likadana ut som Kim Kardashian och Kylie Jenner. Har du sett systrarna som är kopior?! Ta en titt i videon och se om du kan gissa om det är Kylie och Kim eller de som är snarlika som heter Sonia och Fyza Ali.

Mer:

11 saker du inte visste om Kardashian-familjen

Sophia, 5, klär sig som systrarna Kardashian och Jenner