Peg Parnevik har färgat håret rosa – nu gör frisyren succé

Peg parneviks nya frisyr gör succé – har färgat håret blont. - Foto: Instagram/Peg Parnevik
Dela på Pinterest
Peg Parneviks ikoniska blonda och lockiga hårsvall är ett minne blott. Nu har sångerskan färgat håret rosa och den nya frisyren gör succé på Instagram.

Hösten är ju i princip det nya "nyår". Efter sommaren får man liksom chansen att börja om på ny kula. Ut med det gamla och in med det nya. Vissa möblerar om hemmet, andra testar en ny stil och en tredje skaffar en ny frisyr.

En av dem som gick all in på det sistnämnda är ingen mindre än sångerskan och influencern Peg Parnevik som chockade sina fans med en helt ny look.

Peg Parneviks rosa hår gör succé

Pegs ikoniska långa, blonda och lockiga hårsvall är ett minne blott. Istället rockar hon numera en rosa hårfärg som verkligen är to die for.

"Wow så fin i rosa hår", "looove it" och "omg önskar att det var jag", är några av kommentarerna till bilden som på bara några timmar fått över 12 000 likes.

Bild: Instagram/Peg Parnevik

"Jag gjorde en grej!!!", skriver Peg på Instagram om förvandlingen.

Peg är som sagt inte den enda som är sugen på en förvandling lagom till att höstlöven faller. Men det kan vara svårt att komma på vad man satsa på för ny look. Därför har vi listat de trendigaste frisyrerna 2019. Se frisyrerna och bli inspirerad i videon nedanför:

Mer:

Trendiga hårfrisyrer hösten 2019