Mest läst

Årets bästa adventskalender med smink och skönhet 2020

Här listar vi redaktionens 12 favoriter bland årets skönhetskalendrar! Vilken är din favorit?. Foto: Foto: Glossybox, Kicks, Rituals
Dela på Pinterest
Äntligen har det blivit dags igen! I veckan lanserades årets adventskalendrar med smink och skönhet. Vi har givetvis samlat våra bästa köp 2020!

Tiden går fort ibland! Redan inne i oktober och knappa två månader kvar till jul. Men innan julen är här ska det såklart bli advent också. Det betyder ju som bekant att vi får återse succékonceptet skönhetskalendrar, det vill säga julkalendrar proppfyllda med smink och skönhet!

Skönhetskalender 2020: KICKS

Kicks presenterar sin julkalender 24 Days of Beauty. År 2020 innehåller den skönhet från härliga varumärken såsom Skin Treat, Mon|sun, Budgie, Continu och Rouge Atelier. Bara 549 kronor här.

Skönhetskalender 2020: Lumene

En favorit i repris! Även i år lanserar Lumene sin adventskalender som alltid är en skön mix av smink och hudvård. Den blir din för 899 kronor här.

Skönhetskalender 2020: Biotherm

Perfekt att ge till hudvårdsfantasten! Lyxiga Biotherm ger dig en mängd olika hudvårdsprodukter för en prisvärd summa. Testa dig fram under hela advent och kanske hitta en nya favorit till badrumsskåpet? Shoppa den här för 750 kronor.

Skönhetskalender 2020: Babor

Babor släpper år 2020 en lyxig adventskalender i svart och guld. Den innehåller produkter som ger glow och har anti-aging egenskaper. Finns att köpa för 899 kronor här.

Skönhetskalender 2020: Glossybox

Man kan ju inte annat än älska Glossybox adventskalender 2020, eller hur? En riktig dröm för en beauty junkie. Den kostar vanligtvis 1 299 kronor, men just nu får du 300 kronor rabatt. Finns att köpa för 999 kronor här. 

Men du – skynda dig att klicka hem den innan den tar slut. Den finns nämligen endast i begränsad upplaga!

Skönhetskalender 2020: Nivea

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med denna söta skönhetskalender från Nivea. Bakom varje lucka gömmer det sig en hudvårdsprodukt som räddar din känsliga vinterhy. Endast 499 kronor här.

Skönhetskalender 2020: Makeup Mekka

Vi älskar DIY! Bygg ihop din egna julkalender av veganska full size-produkter från populära norska varumärket Makeup Mekka. Denna goding har ett värde på 2 345 kronor. Just nu får du den för endast 599 kronor här.

Skönhetskalender 2020: L'Occitane

Här har vi en adventskalender som skriker lyx. L'Occitanes skönhetskalender innehåller årets bästsäljare... och ja, de doftar givetvis lika underbart som alla deras produkter. Du hittar den här för 1 195 kronor.

Skönhetskalender 2020: Yves Saint Laurent

Lyx, lyx, lx! Till den som inte får nog av lyxiga beauty treats är denna gåva perfekt. Yves Saint Laurents skönhetskalender innehåller massor av parfymer, hudvård och sminkfavoriter. Denna dyrgrip finns att klicka hem här för 2 900 kronor.

Skönhetskalender 2020: Rituals

Njut av de väldoftande produkterna i Rituals julkalender... och den snygga förpackningen som de kommer i. Bakom luckorna gömmer sig massor av härlig kroppsvård. Unna dig det i december! Den blir din för 650 kronor.

Skönhetskalender 2020: Lancome

En tuff skönhetsrutin i lyxförpackning – det är vad du får om du shoppar Lancomes adventskalender i år. Perfekta gåvan till någon du tycker om. Köp denna lyxiga julkalender här.

Skönhetskalender 2020: The Body Shop

Något du kan räkna med varje år är att The Body Shop lanserar en superhärlig julkalender. År 2020s kalender är full med allt från väldoftande on-the-go handkrämer till avkopplande badskum. Finns att köpa här för 545 kronor.

Skönhetskalender 2020: Kiehl's

Sist men inte minst har vi en adventskalender från Kiehl's. Hudvårdsvarumärket som är känt för sina sköna serum med botaniska ingredienser. Vi vill gärna räkna ned till julen med denna kalender. Finns att klicka hem här.


Vill du läsa mer om skönhet 2020? Här ger vi dig 10 beautytips för året.