6 enkla steg – så får du fina naglar

Fina naglar
6 enkla steg – så får du fina naglar - Foto: Pexels/ Element5
Dela på Pinterest
Få riktiga drömnaglar som drar blickarna till sig – utan att gå till salongen. Modette tipsar om 6 enkla steg och produkterna du behöver för att få fina naglar.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. 

Fina naglar behöver inte gå synonymt med gelé och akryl – som dessutom är ganska dyrt att skaffa och underhålla. Med rätt produkter och regelbunden vård kan du enkelt få till fina naglar på egen hand. Följ vår guide steg för steg för bästa resultat!

Så får du fina naglar steg för steg

1. New Nordic Nail Strong – boosta naglarna från insidan

För att få naglarna att växa fortare och dessutom växa sig starka så krävs rätt näring från insidan. Har du sköra naglar som lätt skivar sig och går av kan naglarna behöva en boost av vitaminer och mineraler.

New Nordic Nail Strong ger naglarna förutsättningar att växa. Tillskottet innehåller zink och selen, vilket bidrar till en normal nagelväxt. Används som ett kontinuerligt dagligt tillskott eller vid behov. Två månader brukar rekommenderas för bästa resultat! Klicka hem det härifrån!

2. Avalea Nagelfil glas

Toppen på nageln blir lätt tunn och skör när den utsätts för yttre påfrestningar. För att hålla nageln stark behöver den filas regelbundet därför är det bra att investera i en riktigt bra nagelfil. En glasfil är mest skonsam för nageln och går lätt att tvätta av som du dessutom kan använda hur länge som helst. Vår favorit från Avalea är hygienisk, lättanvänd och dessutom sjukt prisvärd. Du hittar den här!

3. Depend Nagelbandspusher – vårda nagelbanden


Hemligheten bakom de där perfekta salongsnaglarna är att nagelbanden får lite extra kärlek. Genom att skjuta ner nagelbanden innan du lackar får nageln en snyggare inramning. Allt du behöver är en nagelbandspusher. Vår favorit kommer från Depend och kostar strax under 20-lappen!

4. Trind Nail Care Keratin Nail Restorer – stärker naglarna

Nagellacket Trind är känt för sina nagelstärkande egenskaper. Nagellacket blir en snygg finish på din manikyr och används med fördel under en tid när du bygger upp naglarna. Därefter kan du applicera din favoritfärg som vanligt för att skydda naglarna från yttre påfrestningar. Klicka hem den härifrån!

5. Micro Cell Nail Rescue Oil – olja som skyddar naglarna från att skiva sig

Fukt behövs för att inte naglarna ska skiva sig. Och en nagelolja håller nagelbanden extra återfuktade. Massagen med oljan triggar igång blodcirkulationen, vilket främjar nageltillväxten. En riktig bra nagelolja är denna från Micro Cell som ger fukt och näring till naglarna. Klicka hem den härifrån!

6. Kiehl's Ultimate Strength Hand – handkräm för extra fukt

Med en handkräm i väskan håller du enkelt naglar och händer återfuktade även när du är på språng. Klicka hem en superåterfuktande handkräm från Kielh's som inte lämnar en fet känsla. Du hittar denna favorit här!

Artikelbild: Pexels/ Element5

Läs mer: 

12 budgetprodukter inom hudvård – som verkligen fungerar

5 grymma verktyg som hjälper dig att bli av med pormaskar