Sätt guldkant på vardagen: Skönhetsprodukter att klicka hem för att förgylla hösten med

Dela på Pinterest
För att pigga upp mig själv under höstrusket passade jag på att klicka hem lite nya produkter från KICKS. Några gamla favoriter och några nya produkter som jag ser fram emot att testa.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Modettes shoppingredaktör har betalat för produkterna ur egen ficka och artikeln är inte på något sätt sponsrad. 

1. Escada Fairy Love EdT

Escadas parfymer har en speciell plats i mitt hjärta. Min mamma, som numera har gått bort, bar nämligen alltid parfymer från Escada och önskade sig ofta dessa i julklapp eller present. När jag såg att Escada hade släppt en ny doft kände jag att jag var tvungen att klicka hem den - och jag blev inte besviken! Escada Fairy Love doftar ljuvligt och är en riktigt härlig och sprudlande doft som påminner om en nyförälskelse. Fruktiga doftnoter som nashi päron ackord och hallon kombineras med en sensuell doft av jasmin i basen och hasselnöt. Du hittar parfymen här.

2. Anastasia Beverly Hills Magic Touch Concealer

Jag älskar att testa nya concealers och just Anastasia Beverly Hills Magic Touch Concealer har jag spanat in ett tag. Mina första intryck är att den täcker väldigt bra utan att se för kakig ut under ögonen samtidigt som den ger lyster, vilket ger illusionen av att mina mörka ringar är som borttrollade! Denna concealer innehåller dessutom aminosyror som säkerställer en snabb applikation och underlättar när man ska blanda ut den.Klicka hem den här.

3. MAC Cosmetics Matte lipstick "Whirl"

Detta orimligt snygga läppstift från MAC i nyansen "Whirl" är en perfekt nude-nyans med ett visst inslag av rost. Whirl passar bra till en rad olika sminkningar och formulan är en av mina absoluta favoriter eftersom den ger en semi matt finish utan att torka ut så att läpparna ser ut som russin. Du kan klicka hem läppstiftet här.

4. SENSAI Flawless satin foundation

Denna lättviktiga foundation från SENSAI är en av mina favoriter. För mig som inte älskar matt hy är denna perfekt eftersom den ger lagom mycket glow och lyster för att ge intrycket av en fräsch och ungdomlig hy. Täckningsgraden är lätt, men går att byggas upp till medium täckning. Det bästa med SENSAI Flawless Satin Foundation är att den inte lägger sig i fina linjer och håller sig fin hela dagen. Du hittar den här.

Psst... Just nu har KICKS klubbdagar som innebär att du får en massa rabatt på en rad olika märken:  

Erbjudandet gäller från och med den 27 oktober till och med den 9 november 2021.

Foto: Nathalié Nylander/Damir Spanic