Ansiktsserum – bäst i test 2021

Ansiktsserum
Ansiktsserum – bäst i test 2021
Dela på Pinterest
Glow, återfuktande, reparerande och lyster – det finns många olika ansiktsserum att välja mellan. Modette ger dig svar på allt du vill veta om ansiktsserum och produkterna som fått bäst i test 2021.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Här har vi listat populära ansiktsserum med olika funktioner – återfuktande, lystergivande, lugnande och anti-age. 

Vad är ansiktsserum bra för? 

Ansiktsserum har en hög koncentration av aktiva ämnen och består av små molekyler vilket gör att de kan tränga ner djupare i huden än en vanlig ansiktskräm. Det är bra att använda ett ansiktsserum för att det ger effekt på de levande cellerna och balanserar och stärker huden på djupet. 

Ansiktsserum bäst i test 2021

Dessa ansiktsserum har fått bäst i test 2021 och är storsäljande favoriter. Se vilket ansiktsserum som passar dig bäst och hitta din nya favorit!

1. Ansiktsserum: Peter Roth Power Serum 

Om du känner för att lyxa till lite extra det kan vi rekommendera detta Power Serum från det välkända varumärket Peter Thomas Roth. Serumet är berikat med hela 20% C-vitamin och har en avancerad anti-age effekt. För dig som vill motverka fina linjer och få en fastare hud är detta serum ett måste! Du hittar det här! 

2. Ansiktsserum: Clarins Double Serum 

Ett ansiktsserum som har toppat många listor! Serumet innehåller hela fem vitala funktioner: återfuktning, näring, syresättning, skydd och cellförnyelse. Du hittar Clarins populära serum här.

3. Ansiktsserum: Eucerin Hyaluron Filler – Night Peeling & Serum

Dubbelverkande nattpeeling och serum från Eucerin. Produkten har två separata cylindrar – en med AHA-komplex som milt exfolierar huden och en med högkoncentrerad hyaluronsyra i gelform som reducerar djupa rynkor. Resultatet? En slätare hud med mer lyster. Spana in det här.

4. Ansiktsserum: Emma S Ageless Serum

Ett effektivt anti-age serum som motverkar hudens åldrande och reducerar fina linjer. Klicka hem ansiktsserumet här!

5. Ansiktsserum: Filorga Time-Zero Serum

Ett multi-korrigerande serum som motverkar rynkor och fina linjer. Resultatet blir en frisk och återfuktad hud. Klicka hem det härifrån!

6. Ansiktsserum: Biotherm Life Plankton Elixir

Biotherms oerhört omtalade serum Life Plankton Elixir passar alla hudtyper och åldrar. Återfuktar huden på djupet och ger en fin lyster. Klicka hem det härifrån!

7. Ansiktsserum: PIXI Overnight Glow Serum

Vill du ha ett serum som verkar över natten? PIXI Overnight Glow Serum är ett ansiktsserum som gör jobbet när du sover. En högkoncentrerad gel med exfolierande effekt som gör att huden får en jämn och skinande lyster över natten. Du hittar det här!

8. Ansiktsserum: Lumene Glow Boost

Lystergivande och återfuktande ansiktsserum med hyaluronsyra. Perfekt att applicera före dagkrämen och sminket! Klicka hem serumet härifrån!

9. Ansiktsserum: Maria Åkerberg Antirouge Serum 

Detta ansiktsserum är lugnande, läkande och balanserande. Det har antiinflammatoriska egenskaper och passar dig med känslig hy. Spana in det här!

10. Ansiktsserum: Aquasource Deep Serum från Biotherm

Det här fuktgivande och ljusreflekterande serumet innehåller Biotherms egna ingrediens Thermal Plankton Cellular Water – "livets vatten". Huden blir riktigt återfuktad och glowig! Du hittar serumet här.

11. Ansiktsserum: BioHydrate Thirst Relief Vitamin Serum från Estelle & Thild

Estelle & Thild är ett grymt märke för dig som letar efter ekologisk och vegansk hudvård. Det här serumet återfuktar med hyaluronsyra och ger huden ny lyster. Klicka hem det härifrån.

12. Ansiktsserum: The Ordinary Niacinamide 

Det populära märket The Ordinary gör riktigt bra serum till ett grymt pris. Detta ansiktsserum rengör glåmig hud och igentäppta porer och innehåller 10% niacinamide och 1% zinc. Klicka hem det här!

13. Ansiktsserum: Advanced Ceramide Capsules från Elizabeth Arden

Det här serumet från Elizabeth Arden kommer i en lyxig förpackning i form av guldfärgade kapslar. Det här är ett oerhört bra anti-age serum, men också fuktbevarande och stärkande. Du hittar det här! 

14. Ansiktsserum: Snail Bee High Content Essence

Detta ansiktsserum innehåller snigelsekret-filtrat och en hög koncentration bigift. Serumet passar alla hudtyper och är antiinflammatoriskt, bakteriedödande, vårdande och återfuktande. Läs mer och köp serumet här!

Artikelbild: Pexels/ cottonbro

Läs mer: 

Stor guide om serum: Här är serumen du måste ha!

5 serum med hyaluronsyra som återfuktar på djupet