Body scrub – peela och exfoliera för len hud

body scrub billig online
Mjuk och len hud med body scrub. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
En body scrub är perfekt att ställa i duschen och använda några gånger i veckan för att uppnå len och mjuk hud. Modette tipsar om effektiva och väldoftande body scrubs att klicka hem!

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Body scrubs används för att peela och exfoliera kroppen. Med hjälp av en body scrub blir du av med döda hudceller och får tillbaka lystern i din hy. 

Så skiljer sig mekanisk och kemisk peeling

Mekanisk peeling gör du med hjälp av en body scrub som innehåller finkorniga partiklar som varsamt skrubbar huden len. Kemisk peeling däremot innehåller olika aktiva syror som avlägsnar döda hudceller vid applicering. För dig som har känslig hy kan kemisk peeling ge irritation och rodnad, satsa då hellre på en mjukgörande vanlig body scrub. 

Body scrub – 7 favoriter

1. Sunday Rain Polishing Scrub

En body scrub med krämig formula av mangosmör och kokosolja. Den ta bort döda hudceller samtidigt som den lämnar huden mjuk och fin. Köp här!

2. Ida Warg kemisk peel

En body scrub från Ida Warg som peelar kroppen kemiskt samt mekaniskt. Den innehåller skrubbkorn samt AHA, PHA och enzymer från granatäpple. Om du vill ha en riktigt effektiv peeling-upplevelse rekommenderar vi denna! Köp här!

3. Rituals Sweet Orange Peel 

En body scrub med fylliga oljor som lugnar huden och ger den näring och energi. Den innehåller kraftfulla partiklar av sött apelsinskal och socker som skonsamt avlägsnar döda hudceller för en silkeslen hud med vacker lyster. Köp här!

4. Soap & GloryCall of Fruity

Body scrub med rosa jojoba korn och naturligt exfolierande kokosnötskal. Den innehåller vitamin E som mjukgör med svalkande och uppfriskande egenskaper – för en fräsch hud med lyster. Köp här!

5. ElemisSpa At Home Body Exotics

Body scrub med lyxig saltpeeling som smälter vid kontakt med huden. Den innehåller mineralrika salter i kombination med hibiscus som rengör och exfolierar. Unna din kropp en lyxig skrubb och njut av resultaten. Köp här!

6. Estelle & ThildVanilla Tangerine

För dig som söker en milt exfolierande body scrub rekommenderar vi denna. Den är berikad med näringsrika oljor och sheasmör. Med hjälp av sockerkristaller stimulerar denna produkt blodcirkulationen samt avlägsnar döda hudceller. Köp här!

7. Bubble & Squeak Body & Face Scrub

En mild body scrub som även fungerar till ansikte och torra partier. Den doftar fantastiskt! Spana in här!

Artikelbild: Unsplash

Mer:

5 anledningar till att börja torrborsta

Steg-för-steg guide – så får du dewy skin