8 herrparfymer att ge bort i present

Herrparfym
Herrparfym - Foto: Unsplash/ Filip Baotić och Pexels/ RF._.studio
Dela på Pinterest
Att köpa presenter till killar är inte alltid så lätt. Att få en parfym i present är oftast väldigt uppskattat – därför har Modette samlat 8 herrparfymer att ge bort i present.

Modette har listat 8 herrparfymer som är perfekta att ge bort i present. Skäm bort din kille, pappa, kompis eller bror med en ny doft. Det bästa av allt med att ge bort en parfym i present? Varje gång han använder doften kommer han att tänka på dig som gav honom doften! 

Herrparfym – 8 tips

1. Hugo Boss The Scent

En oemotståndlig doft, oförglömlig som förförisk njutning. Fräschheten av kryddig ingefära gör ett livfullt och avväpnande första intryck. Ger doften en stimulerande energi. Hjärtnoten är maninkafrukten som växer överallt i Afrika, men har aldrig tidigare används i en doft. 

En doft som är kvardröjande som ett minne och som förmedlar en tilldragande manlighet. Parfymen finns att köpa för bäst pris här.

2. BYREDO Mojave Ghost EdP, 100 ml

En oemotståndlig doft ifrån BYREDO. En unisex doft med lite blommiga inslag som passar både killar och tjejer i alla åldrar. Klicka hem den härifrån!

3. Versace Pour Homme de EDT

Versace Pour Homme bär mannen som kommunicerar sin passion och sin starka personlighet med denna doft. En dynamisk doftskapelsen som garanterat kommer att uppskattas. Klicka hem den härifrån!

Parfymens hjärtnoter är geranium, salvia, hyacint och cederträ vilket bildar den sensuella träiga doften.

4. Giorgio Armani Code

Det är den första orientaliska doften för män av Giorgio Armani. Den kryddiga doften är manlig och tidlös på ett rent, friskt och diskret sätt. Klicka hem den härifrån, parfymen finns i flera olika storlekar!

5. Dior Homme Intense

Detta är den senaste parfymen i Dior Hommes triologi och även den djärvaste doften. Den är intensiv, sofistikerad och perfekt för kvällarna. Här hittar du den!

6. Paco Rabane Invictus

Paco Rabanne Invicus har en fräsch och sportig doft som passar till den aktive mannen. Klicka hem den här!

7. Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme, EdT


En parfym fylld med kontraster. Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme är både maskulin och kraftfull men samtidigt elegant och sensuell. Klicka hem den härifrån!

8. Giorgio Armani Stronger with you

En romantisk tvillingparfym! Herrparfymen Stronger with you har en matchande damparfym, Because it´s you, som ska symbolisera äkta kärlek tillsammans. Klicka hem den härifrån!

Bildkälla: Unsplash/ Filip Baotić och Pexels/ RF._.studio

Läs mer: 

Parfym som trendar 2021– vi har listat de 10 bästa

Så hittar du rätt parfym: Test för att hitta din signaturdoft