Sminkborstar – 8 set att klicka hem

Sminkborstar
Sminkborstar – 8 set att klicka hem - Foto: Unsplash/ freestocks
Dela på Pinterest
Att använda bra sminkborstar är avgörande för att få till en lyckad sminkning. Modette tipsar om 8 set med alla sminkborstar du kan tänkas behöva.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. 

Att arbeta med bra sminkborstar gör stor skillnad för slutresultatet av din sminkning. Många tror att det bara handlar om att köpa bra smink och glömmer av att köpa sminkborstar av bra kvalitet. Bra sminkborstar gör det enklare att få till en bra bas eller en snygg ögonsminkning. 

Det finns ett stort utbud av olika sminkborstar. Om du, precis som många andra, känner att det är svårt att veta vad för sminkborstar man ska köpa och hur många man behöver så vill vi tipsa om att klicka hem färdiga set med olika sminkborstar. Spana in Modettes favoriter nedan! 

Sminkborstar – 8 grymma set

1. Sminkborstar – Real Techniques Makeup Must Haves

Ett komplett set med alla sminkborstar du behöver. Detta set innehåller sminkborstar för applicering av foundation, rouge, solpuder, concealer och ögonskugga. Ett stort plus är det grymma priset. Klicka hem sminkborstarna härifrån!

2. Sminkborstar – BEAUTY UK Cosmetic Brush Set and Holder

Praktiska sminkborstar från Beauty UK. Sex borstar som kommer med en praktiskt behållare som är perfekt att ta med på resor. Spana in sminkborstarna här!

3. Sminkborstar – Sigma Beauty Essential Brush Set

Nu snackar vi lyx. 12 stycken sminkborstar från Sigma Beauty som hjälper dig att få sminket att se flawless ut. Klicka hem det här!

4. Sminkborstar – Morphe MUA Life Brush Collection

20 borstar från Morphe som kommer i ett praktiskt fodral. Prisvärda och mjuka borstar som du kan klicka hem härifrån för endast 770 kronor.

5. Sminkborstar – Zoeva Complete Set

15 sminkborstar för ansikte och ögon. Ett komplett set med allt du behöver. Spana in det här!

6. Sminkborstar – Morphe Madsion Beer Channel Surfing 6-Piece Eye Brush Set

Madison Beer har valt ut sina favoriter – sex borstar för ögon make-up. Klicka hem borstarna härifrån!

7. Sminkborstar – Sigma Beauty Basic Eye Brush Set

Sju mjuka sminkborstar från Sigma Beauty. Spana in sminkborstarna här till ett grymt pris.

8. Browgame Cosmetics Brow Brush Kit

Vad sägs om härligt buskiga bryn? Klicka hem detta set för ögonbrynen här.

Vilka sminkborstar behöver man?

Vilka sminkborstar man behöver är väldigt individuellt. Ett tips är att klicka hem ett färdigkomponerat set med de mest essentiella sminkborstarna till att börja med och känn efter. 

Hur ofta rengör man sminkborstar?

Handen på hjärtat – när tvättade du dina sminkborstar senast? Det är superviktigt att rengöra sminkborstarna regelbundet och ta hand om dem. Smutsiga sminkborstar är en bakteriehärd som kan ge utslag och hudproblem. 

Du bör tvätta dina sminkborstar en gång i veckan för att hålla dem fräscha. Vi förstår att det kan kännas jobbigt och krångligt att tvätta sminkborstarna så ofta men din hy kommer att tacka dig. Försök få in en ny rutin och bestäm vilken dag du ska tvätta sminkborstarna på. Vad sägs om söndags-spa för sminkborstarna? Tänk så härligt att inleda varje vecka med rena och fräscha sminkborstar. 

Hur tvättar man sminkborstar?

Det finns flera olika sätt du kan tvätta dina sminkborstar, vi på på Modette vill tipsa om att klicka hem en borstrengörare. En borstrengörare underlättar och snabbar på proceduren. Häll på en klick diskmedel eller Brush Cleanser och vrid försiktigt sminkborsten mot borstrengöraren. Skölj sminkborsten under rinnande vatten och lägg sminkborstarna på tork. Kom ihåg att lägga borsthåren i en nedåtlutande position så att det inte rinner ner vatten i borstskaftet. 

NYX PROFESSIONAL MAKEUP On The Spot Brush Pad Cleaner

Ta hand om dina sminkborstar ordentligt. Klicka hem en borstrengörare från NYX här.

Artikelbild: Unsplash/ freestocks

Läs mer: 

Billigt smink: 7 budgetfavoriter under 200 kronor

8 vattenfasta mascaror – som håller hela dagen