Så kommer Isabella Löwengrip rösta i valet 2018

Isabella Löwengrip
Så kommer Isabella Löwengrip rösta i valet. - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Om några dagar är det val och alltfler kända personer börjar yttra sina tankar kring valet. En av dem är Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

Entreprenören och influencern Isabella Löwengrip har aldrig varit rädd för att yttra sin politiska åsikt. Med fyra dagar kvar till riksdagsvalet 2018 har Isabella nu avslöjat vem hon lägger sin röst på. 

Förut var Isabella "Blondinbella" Löwengrip en trogen moderat, men för några år sedan bestämde hon sig för att överge partiet då hon ansåg att de inte tog hänsyn till individens frihet längre. Men nu har Isabella bestämt sig för vilket parti som får hennes röst på söndag. 

Isabella Löwengrip har bestämt vem hon ska rösta på i valet. Bildkälla: Isabella Löwengrip

"Jag tänker rösta på söndag, jag lägger min röst på Centerpartiet och Annie", skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg.

Redan i juni, efter en middag med bland annat Ulf Kristersson, skrev Isabella Löwengrip ett långt blogginlägg om hur hennes tankar går inför det kommande valet.

"Mitt råd igår till Moderaternas partiledare var att göra en Annie. Stå stadigt när det blåser. Var en stark visionär och visa Sverige hur du vill att landet ska se ut om 10-15 år istället. Valet i höst är ändå hopplöst", skrev Isabella i juni på bloggen.

Isabella Löwengrip var tidigare moderat men har nu bytt vilket parti hon kommer rösta på. Bildkälla: Isabella Löwengrip

Det verkar som att Isabella redan då visste hur och på vem hon ska rösta på. I inlägget menade hon även på att hon är liberal i sin grundsyn och därför vill lägga sin röst på Centerpartiet. Isabella Löwengrip är även säker på hur valet kommer att gå. Hon är nämligen övertygad om att SD kommer bli Sveriges största parti.

Isabella tror sig vara säker på hur valet kommer gå på söndag. Bildkälla: Isabella Löwengrip

"En annan spaning jag har, som stärker ett uppsving för M, SD och KD är att vi kommer gå mot en mer konservativ politik igen. För min egen del röstar jag på Centern och är liberal i min grundsyn", skrev Isabella Löwengrip.

Vill du veta hur de svenska influencerna ser på valet? Kolla då i videon nedan.

Eller vill du läsa mer om Centerpartiets partiledare Annie Lööf och Kristdemokraternas Ebba Busch Thor