Bianca Ingrossos hyllning till Phillipe Cohen: "Mitt ex..."

Bianca Ingrossoa hyllninBianca Ingrossos hyllning till Phillipe Cohen – efter uppbrottetg till Phillipe Cohen – efter uppbrottet
Bianca Ingrosso hyllar Phillipe Cohen och hans restaurang "Posto". - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso verkar vara 100 procent singel, men trots hennes lyckliga uppsyn efter uppbrottet verkar relationen med Phillipe Cohen ha slutat långt ifrån katastrof. Åtminstone om man utgår från hennes senaste hyllning till exet på sociala medier.

För några månader sedan meddelade Bianca Ingrosso att relationen med Phillipe Cohen tagit slut. Efter uppbrottet har Ingrosso uttryckt att hon mår mycket bättre och känner sig mer positiv än hon gjort tidigare. 

– Det här har ju självklart mycket att göra med att jag har lämnat en relation, eller faktiskt fler, som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes eller att jag blev sedd och hörd och fick vara den Bianca jag faktiskt är.

– Jag har ju typ tappat bort mig själv i så många relationer som jag har varit i, och glömt av hur sprudlande och positiv och härlig jag faktiskt är, sa hon strax efter att relationen med Phillipe tagit slut

Bianca Ingrosso om relationen med Phillipe: Har kontakt

Men trots känslorna efter uppbrottet berättade Bianca nyligen att ex-paret fortfarande har kontakt. 

– Just nu är det mest praktiska saker som att han ska hämta sina saker på min vind och sådana saker. Och sen typ "hur mår du" och "är det bra" och sånt, förklarade Bianca Ingrosso i en video

Nu verkar det dock som att Bianca Ingrosso vill skapa ytterligare kontakt med sitt ex. Men den här kontakten sker, till skillnad från samtalen om praktiska ting, offentligt på sociala medier. 

Bianca Ingrosso hyllar Phillipe Cohens restaurang

I en Instagram Story delar Bianca Ingrosso två bilder på en matleverens hon beställt från en av Phillipe Cohens restauranger "Posto". Till bilderna skriver hon "Man måste ju också få testa succén hehe" och "Mitt ex kan han". 

Därefter "repostade" Phillipe Cohen en av bilderna där han taggar sin ex-flickvän tillsammans med en tack- och en röd hjärtemoji.