Christian Nicolaisen om övernattningsdejten i Bachelor: "Mjukporr"

Christian Nicolaisen berättar hur det var under övernattningsdejten i "Bachelor" 2022. - Foto: Skärmavbild/"Bianca" talkshow, "Bachelor" 2022/TV4
Dela på Pinterest
Det går hett till under årets "Bachelor"-säsong. Det vittnar Christian Nicolaisen om, som likställer övernattningsdejten med mjukporr.

Snart stundar den för många säkert efterlängtade övernattningsdejten i årets "Bachelor". En dejt som precis som alla andra dejter och samtal under "Bachelor"-inspelningen sker framför ett gäng människor och kameror. Men hur är det egentligen att dejta, hångla och kanske bli mer intima än så framför en publik? 

"Bachelor"-Chrisitan om övernattningsdejten

När årets "Bachelor"-killar gästar Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" berättar de om hur det kändes att dejta och vara intim under inspelningen av programmet. Den som håller i taktpinnen under samtalet är årets tredje ungkarl, Christian Nicolaisen, som berättar att han inte såg kamerorna som några större hinder.

– Jag gick in med inställningen att släppa alla kameror och när man gjorde det föll det sig ganska naturligt, säger han och tillägger sedan: 

– Jag fick faktiskt ta en paus för att ta en bild för det var så sjukt surrealistiskt. Så jag fotade kamerateamet med min mobilkamera, det såg ut som mjukporr, säger "Bachelor"-Christian och refererar till övernattningsdejten då de hade ett kamerateam hängandes över sängen. 

Hur det går för killarna och deras dejter under övernattningsdejten i "Bachelor" 2022 återstår att se...