Kritik mot "Bachelor"-Christian efter hångelbonanza: "Demon"

Kritik mot "Bachelor"-Christian efter hångelbonanza: "Demon"
Kritik mot "Bachelor"-Christian efter hångelbonanza: "Demon". - Foto: Skärmdump/Tjejerna avslöjar allt/TV4
Dela på Pinterest
​Årets säsong av "Bachelor" börjar gå mot sitt slut och så även "Tjejerna avslöjar allt" – programmet där deltagarna tar tillfället i akt och lägger alla kort på bordet.

Med bara några få avsnitt kvar visar det sig att Christian Nicolaisen fått till det med inte bara en, utan alla tjejer han tagit med på gruppdejt. Hångel-bonanzan verkar ha varit mycket uppskattad av "Bachelor"-Christian själv, men från tjejernas perspektiv såg det inte lika positivt ut.

Under torsdagens "Tjejerna avslöjar allt" tar programledaren Malin Stenbäck upp att det endast var några minuter mellan kyssarna – något som skapar diskussion mellan tjejerna.

Kritik efter "Bachelor"-Christians gruppdejt

I "Tjejerna avslöjar allt"-avsnittet uttrycker några av deltagarna att det var fel av Christian att kyssa flera tjejer med bara några minuters mellanrum. Vissa menar att det inte kändes lämpligt av honom att vara intim med någon av tjejerna över huvud taget under gruppdejten.

René Rehnqvist ville hoppa av "Bachelor"

Bjudna på den omtalade gruppdejten var Johanna de VeraAnna Lundin och René Rehnqvist, som berättar att hon blev så pass upprörd av allt hångel att hon ville lämna produktionen. 

I ett klipp som spelas upp under avsnittet påpekar Rehnqvist även det faktum att hon, till följd av hångeltåget, eventuellt skulle kunna ha en annan tjejs saliv i sin kropp och därmed dö av förgiftning:

– Det är nästan som att ha kysst... En demon, säger René och syftar på Johanna. 

Tjejenas olika åsikter kring om det är okej att hångla under en gruppdejt eller ej förblir just olika, men av gruppdejten att döma kan man åtminstone gissa vad Christian Nicolaisen tycker om det hela!