Efter romansryktet i "Idol": Ida och Albin svarar på frågan alla undrar över

Albin Tingwall och Ida Hallquist från Idol 2022.
Albin Tingwall och Ida Hallquist från Idol 2022 svarar på frågan som alla undrar – är de tillsammans? - Foto: Jonas Ekströmer/TT, STELLA Pictures/Ida Åkesson
Dela på Pinterest
Det har ryktats om att "Idol"-deltagarna Ida Hallquist och Albin Tingwall är ett kärlekspar. Nu ger Ida Hallquist svar på tal på kärleksfrågan.

Folkkära programmet "Idol" 2022 fortsätter underhålla det svenska folket under ruggiga höst-fredagar. Programmet där elva sjungande deltagare ska bli till en idol-vinnare. 

Under tävlingens gång bor idol-deltagarna tillsammans på ett hotell i Stockholm, där många av de tävlanden bygger starka vänskapsrelationer med varandra – ibland till och med kärleksrelationer. I årets "Idol" har det länge ryktats om att deltagarna Ida Hallquist, 28 och Albin Tingwall, 19, ska vara mer än bara goda vänner. 

– Jag var inte chockad över det för vi umgås väldigt tätt, säger Ida Hallquist till Aftonbladet


Är Ida Hallquist och Albin Tingwall tillsammans?

På en frågestund på Instagram ger Ida Hallquist svar på tal om det råder någon romans mellan henne Albin Tingwall eller inte. 

"Är det något romantiskt mellan dig och Albin?

"Du och Albin är så fina vänner"

Så löd frågorna från följarna och Ida Hallquist svarar att de inte är ett par, men att de är väldigt goda vänner. Albin däremot, han håller med Ida när de kommer till frågan om de är tillsammans, för tillfället i alla fall. 

Ida och Albin svarar på frågan alla undrar över – är de tillsammans? Foto: Skärmavbild Instagram/@ida–bottikil

Om det leder till någon eller kärlek eller inte, återstår att se. Men en sak är säker, de ha en fin vänskapsrelation.