"Idol"-Albins kärleksfulla ord till Nike: "Du är min"

Albin Tingwall och Nike Sellmar stod som finalister i "Idol" 2022. - Foto: Claudio Bresciani/TT, Maja Suslin/TT
Dela på Pinterest
I fredags utsågs vinnaren av "Idol" 2022, och det blev ingen mindre än Nike Sellmar som tog hem tävlingen. Nu hyllas hon av årets andra finalist, Albin Tingwall.

Årets säsong av "Idol" har varit fylld med bra underhållning och grymma framträdanden. Något som också varit väldigt tydligt under säsongen som gått är de starka relationer som skapats mellan olika deltagare. Hyllningar har gjorts både i tv och på sociala medier, inte minst till och från en av årets finalister, Albin Tingwall

Romansrykte mellan Ida Hallquist och Albin Tingwall

En av deltagarna som Albin fått stark relation med, åtminstone av sociala medier att döma, är Ida Hallquist. Det har till och med spekulerats kring om de har en pågående romans eller inte – ett påstående de har avfärdat som falskt.

Albins kärleksfulla hyllning till Nike Sellmar

Ytterligare en deltagare som Albin Tingwall verkar ha en mycket god relation med är årets "Idol"-vinnare, Nike Sellmar. På Instagram har Tingwall publicerat ett inlägg där han genom en lång text beskriver sina känslor för Sellmar. 

"Nike kom in i mitt liv ganska sent i denna resa men hon kom in med storm. Hon fick mig att må bra när jag mådde som sämst. Hon fick mig att se det ljusa i det mörka. Varenda sekund med henne är som julafton. Hon ser mig på ett sätt ingen kan göra.", skriver Albin i inlägget.

Dessutom avslutar han med en minst sagt kärleksfull ton:

"Vet är att det är många som vill komma åt dig, nu när du har vunnit idol, men jag har paxat dig. Du är min."

Om det är kärlek i form av vänskap mellan Nike och Albin, eller om det är något mer än så återstår att se...