Allt om artisten och låtskrivaren Louise Lennartsson: Ålder, pojkvän och Estraden

Tvådelar bild på Louise Lennartsson från Estraden.
Luise Lennartsson, känd från Estraden och under artistnamnet Lou Elliotte. - Foto: Stina Stjernkvist/TT och Carl-Olof Zimmerman/TT
Dela på Pinterest
Louise Lennartsson slog igenom i popgruppen Estraden. Men vem är Louise, hur gammal är hon och vad jobbar hon med? Vi har samlat allt du vill veta om Louise Lennartsson, även känd som Lou Elliotte.

Louise Lennartsson, 29, är kanske mest känd som en av medlemmarna i popgruppen Estraden, men faktum är att hon skrivit låtar för bland annat Darin, Molly Sandén och Veronica Maggio

Läs mer: Stjärnskottet Daniela Rathana: Här är allt du vill veta om artisten

Vilka är Estraden?

Estraden är inte bara en artist, utan det är en hel musikgrupp. Poptrion består av Louise Lennartsson, Felix Flygare Floderer och Carl Silvergran. De fick sitt genomslag när de släppte låten "Mer för varandra" tillsammans med "Norlie & KKV", därefter har Estraden gjort flera musiksamarbeten och släppt ett eget album.

Louise Lennartsson är Lou Elliotte

Louise Lennartsson är en svenskt låtskivare och sångerska. Förutom att hon är en del av musikgruppen Estraden, är hon även känd som soloartist under namnet Lou Elliotte. Som soloartist har hon endast släppt låtar på engelska, bland annat "Best you've ever had" och "Used to".

På Instagram hittar Louise under namnet @louelliotte.

Louise Lennartsson: Ålder 

Louise Lennartsson föddes den 26 juli 1993, vilket gör att hon i skrivande stund är 29 år gammal. Hon kommer ursprungligen på Göteborg men är numera bosatt i Stockholm. 

Har Louise Lennartsson någon pojkvän eller flickvän?

Louise var tidigare i en sexårig lång relation med Estraden-medlemmen Carl Silvergran. Efter att ex-paret gick skilda vägar släppte bandet låten "Gråter tillsammans över varandra" som handlade om uppbrottet. 

Läs mer: Här är allt du vill veta om Erika Persson