Är Benjamin Ingrosso singel eller inte? Nu svarar han på frågan alla undrar

Är Benjamin Ingrosso singel eller inte? Nu svarar han på frågan alla undrar
Är Benjamin Ingrosso singel eller inte? Nu svarar han på frågan alla undrar. - Foto: Christine Olsson/TT, Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
En del av familjen Wahlgren-Ingrosso har inte som vana att hålla sitt privatliv för sig själva. Men Benjamin Ingrosso, han försöker lägga locket på, i alla fall när det kommer till kärlekslivet. Trots det sipprar det ut lite detaljer ibland...

Att Benjamin Ingrosso skiljer sig från en stor del av sin övriga familj, det vill säga att han väljer att vara fåordig om sitt privatliv, är helt klart ett faktum. Trots att han har setts umgås en hel del med den norska influencern Frøya Winther har han valt att inte säga särskilt mycket om relationen. 

Frøya Winther om relationen med Benjamin Ingrosso

Däremot har Winther uttalat sig om sin relation med den svenska artisten. När en reporter från den norska tidningen Dagbladet frågade hur hon och Ingrosso har det valde hon att berätta att de "har det bra".

Benjamin Ingrosso är singel

Men när Expressen frågar Benjamin Ingrosso om Frøya Winther väljer han att svara "inga kommentarer". Däremot besvarar han frågan om han är singel eller ej:

– Ja! Ja, utbrister Benjamin i intervjun med tidningen

Här kan du läsa mer om Frøya Winthers ursprung, familj och ålder.