Glittriga klänningar - för dig som vill stråla på nyårsfesten!

Glittriga klänningar till nyårsafton
Glittriga klänningar - Foto: Produktbilder
Dela på Pinterest
Vill du skina lite extra på nyårsafton så har vi en hel lista med glittriga klänningar att välja mellan!

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.


Äntligen ett nytt år på ingång och dags för nyårsfest! Oavsett om du ska fira storslaget eller i liten skala så känns glitter som en självklarhet på nyårsafton för många. Här kommer därför några favoriter i olika stilar för den som söker efter den perfekta klänningen! 

Glittriga klänningar till nyår

Här har vi samlat några av våra favoriter och förhoppningsvis finner även du en ny favorit bland någon av dessa glittriga drömmar!

Vi älskar klänningar som är inkluderande och finns i flera olika storlekar. Denna dröm finns i antingen svart eller lila och den finns upp till storlek 4xl! Klänningen har vackra ballongärmar och om du har kurvor så kommer denna klänning att framhäva dig perfekt!

Den här klänningen kostar ord 799 kronor ordinarie pris. Men just nu är det 20% rabatt!

 Klicka hem den här!Klänning med stora paljetter och halterneck! Denna klänning ger lite av en sjöjungfruvibe med de stora paljetterna och de härliga färgerna som finns att välja på. Denna klänning är något för den som önskar sticka ut lite på dansgolvet!

Denna glittriga klänningen kostar 499 kronor.

Klicka hem den här.

 Denna two-in-one klänningen är perfekt för den som önskar en klänning som ser lite mer casual ut men som ändå har lite bling. Denna klänning kan också verkligen rekommenderas till den som vill ha på sig någon bekvämt men som ändå funkar på fest!

Kostar vanligtvis 549 kronor men just nu är det 20% rabatt på just denna klänning på hemsidan.

Passa på att klicka hem den här!


Detta är klänningen för dig som vill att alla i rummet vänder blicken mot dig när du kommer in! En fantastiskt fin klänning som kommer dra åt sig alla blickar. Finns i många olika färger för den som vill välja och vraka men vi tycker att den i guld är perfekt för nyår!


Denna glittriga klänning kostar 1099 kronor.

Klicka hem klänningen här!

Paljettdröm med en ärm i snygg rosé! För den som vill ha mycket glitter så är detta klänningen för dig, kolla bara hur den skimrar! En klänning som blir lite annorlunda eftersom det bara är en ärm på den vilket är så snyggt tycker vi.


Klänningen kostar 699 kronor.

Klicka hem klänningen här! 

Se här för mer shopping artiklar: 

Klänningar till olika klädkoder

dark academia vs light academia

Stråväskor

Håller du med?
Tack för din röst!