Carolina Gynning ångrar utseendeförändringen: "Satt långt inne"

Carolina Gynning ångrar utseendeförändringen: "Satt långt inne"
Carolina Gynning berättar att hon ångrar sin senaste utseendeförändring. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Carolina Gynning har tidigare varit öppen med olika utseendeförändringar hon genomfört. Nu berättar hon även att hon faktiskt ångrar en av dem.

Carolina Gynning, 44, har tidigare pratat öppet och ärligt om sina olika skönhetsingrepp. En av de senaste ingreppen hon talat om är en bröstförstoring – ett ingrepp som enligt Carolina själv var väldigt dyrt, något Nyheter24 tidigare skrivit om.

Skaffade sig en "krislugg"

Tidigare under hösten gjorde Gynning ytterligare en utseendeförändring, om än inte lika dyr som den tidigare nämnda förändringen. Hon skaffade nämligen sig en lugg – en lugg som enligt henne själv föddes ur en kris. 

– Det är inte bara en liten kris, utan det är en megakris, sa Gynning i podcasten "Gynning och Berg" strax efter det stora klippet.

Kommentarerna om hur snygg hon var i sin nya lugg strömmade in på sociala medier, något som gjorde Gynning förvånad: 

– Jag trodde liksom inte att jag klippte lugg skulle ha sånt genomslag.

Carolina Gynnning ångrar utseendeförändringen

Men nu, knappt två månader efter utseendeförändringen, börjar Carolina Gynning ångra sitt beslut att klippa ny frisyr.

I tisdagens avsnitt av den tidigare nämnda podcasten berättar hon om den inte så smickrande frisyr hon brukar vakna upp med morgonen, inte minst efter att hon somnat med blött hår. Och så var det ju det där med luggen också... 

– Så har jag ju nu en lugg som jag nu har ångrat. Den satt långt inne, men nu har jag ångrat den, berättar Carolina Gynning, varpå poddkollegan Carina Berg bekräftar känslorna. 

Om Gynning lyckas byta tillbaka till en frisyr utan en tydlig lugg eller ej återstår att se...