Bianca Ingrosso berättar – de två sakerna kommer hon aldrig avslöja om sitt privatliv

Bianca Ingrosso berättar – det två sakerna kommer hon aldrig avslöja om sitt privatliv
När Bianca Ingrosso gästar "Hellenius hörna" berättar hon om de två sakerna som hon aldrig kommer avslöja om sitt privatliv. - Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures / Splash News
Dela på Pinterest
När Bianca Ingrosso gästade "Hellenius hörna" berättade hon om sin talkshow "Bianca", sitt kändisskap och de fördelar och nackdelar som kommer med det.

Bianca Ingrosso är inte känd för att hålla tillbaka när det kommer till sitt privatliv. Tvärtom är hon frispråkig och delar med sig av både tankar och känslor – vitt och brett i olika forum. Och kanske är det just Bianca Ingrossos öppen- och ärlighet som gjort henne till en så uppskattad profil. Men det finns faktiskt en del områden som hon aktivt väljer att inte gå in på. 

När hon gästade "Hellenius hörna" avslöjade hon de två saker som hon bestämt sig för att aldrig prata om. Det handlar om hennes mamma Pernilla Wahlgren och hennes ex Phillipe Cohen.

– Jag skulle aldrig gå in på vad det var jag och mamma faktiskt har bråkat om i alla år. Vi har pratat om att vi hat haft en otroligt destruktiv relation under så många år som har förstört oss båda på så många sett, svarar Bianca när David Hellenius frågar henne om det finns något som hon aldrig kommer vilja dela med sig av. 

Hon tillägger:

– Sen skulle jag aldrig gå in på mitt och mitt ex förhållande och vad vi hade för problem. 

Lästips: Bianca Ingrosso öppnar upp om relationen till Phillipe Cohen: "Gav mig inte..."

Lästips: Efter romansryktet: Så stor är åldersskillnaden mellan småbarnsmamman Frøya Winther och Benjamin Ingrosso

Lästips: 6 saker du vill veta om Frøya Winther