Bianca Ingrosso avslöjar detaljer om Benjamins relation med modellen: "Funkar så bra med mamma"

Bianca Ingrosso avslöjar detaljer om Benjamins relation med modellen: "Funkar så bra med mamma"
När Bianca Ingrosso och Frøya Winther blir intervjuade tillsammans avslöjas det ett och annat om Winthers relation till Benjamin Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures, Instagram/@caiacosmetics
Dela på Pinterest
Under gårdagen sågs Bianca Ingrosso och den norska modellen Frøya Winther tillsammans på röda mattan. Och frågorna om Frøya Winther och Benjamin Ingrosso, de haglade in.

Den ryktade romansen mellan mellan Benjamin Ingrosso och norska Frøya Winther pågår för fullt, även fast de själva inte vill uttala sig om den. Många människor är nyfikna på deras relation, och de norska reportrarna som var på plats vid röda mattan när norska Elle anordnade en gala under torsdagen är inget undantag.  

Bianca Ingrosso och Frøya Winther på gala tillsammans

När Bianca Ingrosso, som lite otippat nog befann sig på den norska galan, blev intervjuad av den norska tidningen VG på galans röda matta kunde reporten inte låta bli att ställa lite frågor gällande Benjamins dejtingliv. När reportern tar upp det faktum att det pratas mycket om att hennes bror har en romans med den norska modellen Frøya är Bianca inte direkt den som väljer att inte dela med sig av ett och annat: 

– Hon är ju en av världens vackraste tjejer och alla vi i familjen älskar henne, berättar Bianca och fortsätter:

– Hon är världens härligaste och mjukaste tjej. Hon funkar så bra med mamma, med mig, med allihop och alla Benjamins vänner. Sen vet jag inte om de kommer bli ihop eller inte... 

Därefter kommer Frøya själv in i bilden och fyller i:

– Jag älskar familjen också, säger hon. 

Berättar om familjesemestern

Bianca Ingrosso berättar då om semestern de var på tillsammans i somras och förklarar att hon och andra nära och kära upplever att man blir väldigt bekväm i Frøya Winthers sällskap.

– Alla blir bara lugna och harmoniska. 

VG:s reporter föreslår då att Bianca och Frøya kan börja kalla varandra för svägerskor, varpå Winther vänder bort huvudet som att hon inte vill avslöja något. 

– Ja vem vet, en vacker dag kanske, säger Bianca skrattandes.

Frøya Winther svarar på frågan om hon och Benjamin Ingrosso är tillsammans

När Frøya Winther till slut får frågan om hur statusen ser ut mellan henne och Benjamin Ingrosso idag svarar hon lika kryptiskt som vanligt:

– Jag har inte så mycket mer att säga om det. Oavsett hur det är älskar jag alla inom familjen, säger en fnittrig Frøya Winther.