Alice Stenlöfs kärleksbesked efter uppbrottet: "Så okåt"

Alice Stenlöf berättar att hon är lite för nöjd med att vara singel. - Foto: Pontus Lundahl/TT, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Influencern Alice Stenlöf har varit singel i snart två år. Nu berättar hon om hur det egentligen ligger till med kärlekslivet.

I början av Alice Stenlöfs influencer-karriär var hon i ett förhållande med sitt ex, göteborgaren Philip Wong. I början av 2020, efter sju år tillsammans gick, paret skilda vägar. Kort därefter blev Alice tillsammans med rapparen Jireel. När den relationen tog slut startade Alice sin singelperiod – ett liv som pågår än idag.

Nu uppdaterar hon sina följare hur det ligger till med kärlekslivet.

Alice Stenlöfs kärleksbesked efter uppbrotten

I en Youtube-video berättar Alice Stenlöf att hon såg fram emot att vara singel efter relationen med Wong eftersom hon behövde förstå vem hon var som sig själv, utan en partner vid sin sida. Men kort efter uppbrottet träffade hon Jireel och inledde ett förhållande som hon i videon berättar pågick till och från i några år. 

– Jag var inte singel länge för jag blev kär och var i nästa relation av och på i några år, berättar Stenlöf och tillägger att hon nu är i den situation hon bett om, alltså att hon är singel. 

Alice Stenlöf om singellivet

Men trots sin vilja att vara singel känner Alice Stenlöf att det uppstått ett problem kring just det. 

– Det är som att jag känner att jag skulle kunna vara singel för resten av mitt liv. Det känns ju jättetråkigt, säger hon och förklarar att hon tidigare varit rädd för att vara i sitt eget sällskap. 

Nu har hon dock börjat tycka om sitt eget sällskap så pass mycket att hon inte vet hur hon ska kunna släppa in någon ny i sitt liv.

– Jag är så ointresserad, så oimponerad, så okåt och omotiverad att ens öppna upp den delen av mig. 

Alice avslutar sin uppdatering med att berätta att hon nu signat upp sig på diverse dejtingappar.