Daniela Rathana kände sig utanför i "Så mycket bättre" – nu ger Molly Hammar svar på tal

Daniela Rathana kände sig utanför i "Så mycket bättre" – nu ger Molly Hammar svar på tal
Daniela Rathana berättar att hon inte kände sig omtyckt i "Så mycket bättre"-gänget. Nu ger Molly Hammar svar på tal. - Foto: Erik Simander / TT, Janerik Henriksson/TT
Dela på Pinterest
"Så mycket bättre"-aktuella Daniela Rathana har tidigare berättat att inspelningen av programmet inte blev som hon tänkt sig. Nu har artistkollegan och "Så mycket bättre"-deltagaren Molly Hammar gett sig in i diskussionen.

Daniela Rathana har tidigare delat med sig av sina känslor krin sin "Så mycket bättre"-resa och då berättat att den inte riktigt blev som hon tänkt sig. 

– Jag hade planer på att bli gravid i huset, men det blev jag inte. Jag ville ha slagsmål, intriger och polisen skulle hämta mig, berättade hon när hon gästade säsongsavslutningen av Bianca Ingrossos talkshow.

Daniela Rathana om "Så mycket bättre": "Ville bara att det skulle vara över"

När Daniela Rathana gästar Kristoffer Triumfs intervjupodcast "Värvet" berättar hon om ytterligare detaljer kring hur det var för henne att spela in TV4-programmet – och det man kan konstatera är att hon inte verkar haft det speciellt bra. 

– Jag kände att jag inte riktigt kom in i gruppen. Jag kom in i slutet av perioden och då hade den redan formats, alla hade fått sin roll, berättar Rathana i intervjun och tillägger: 

– Jag kände mig väldigt osäker när jag var där. 

Men det ska enligt Daniela Rathana ha funnits ytterligare en anledning till hon inte kände sig bekväm bland de andra deltagarna, nämligen för att hon inte kände sig omtyckt:

– Jag tror inte att de gillade mig så mycket, jag ville bara att det skulle vara över. 

Molly Hammar: "Kan inte stå för någon annans upplevelser"

En av de andra deltagarna i årets säsong av "Så mycket bättre" är Molly Hammar, som under en radiointervju med Gry Forsell får komma till tals i frågan.

När Molly Hammar får frågan vad hon kände när hon fick höra artistkollegans ord om hur hon kände sig utanför under inspelningen ger hon lite av ett diffust svar:

– Jag kan ju tyvärr inte... Jag och Daniela är kompisar, till att börja med, och det är vi fortfarande och vi har pratat och så vidare, säger hon och tillägger sedan: 

– Jag kan inte stå för någon annans upplevelser. Vi har pratat om det, så mellan oss är allt bra. Min upplevelse var fantastisk av "Så mycket bättre". Det är det enda jag kan utgå ifrån.