Oväntade vändningen för "Bonde söker fru"-Matthew – alla tjejer lämnar och ny tjej kommer in

Matthew Haggerty och Kim i "Bonde söker fru" 2022.
Alla tjejer väljer att lämna Matthew i "Bonde söker fru" 2022. - Foto: Skärmavbild/TV4 Bonde söker fru 2022
Dela på Pinterest
Alla tjejer har lämnat Matthew Haggerty i "Bonde söker fru". Nu får han möjligheten att söka kärleken hos en annan tjej.

I årets säsong av dejtingprogrammet "Bonde söker fru" får tittarna följa bönderna Jon-Krista Jonsson, Elin Sandblom, Henrik Kullander och australienska Matthew Haggerty, i jakten på den stora kärleken. 

Unga Matthew blev snabbt en populär deltagare och fick över 300 kärleksbrev från intresserade tjejer. Fyra tjejer, närmare bestämt Kim, RebeckaFrida och Iza, fångade Matthews intresse lite extra under "speed-dejtingen" på Sundbyholms slott och fick därefter följa med med hem till honom för att lära känna honom bättre.

Därför lämnade tjejerna "Bonde söker fru"-Matthew

Under programmets gång måste bönderna skicka hem sina brevskrivare, en efter en. Den första tjejen som Matthew valde att skicka hem var Rebecka. Därefter var det Fridas tur att åka hem, men hon valde däremot att självmant lämna programmet. Den här veckan valde även Kim och Iza att åka hem. 

– Jag hoppas nu att han ska hitta kärleken på annat håll, jag tror absolut att det är någon tjej där ute som kommer bli lyckligt lottad, säger Kim i "Bonde söker fru".

Serena kommer in för att dejta Matthew

När Linda Lindorff anländer till Matthews gård, som är tom på tjejer, ger hon Matthew möjligheten att kontakta en av de 300 brevskrivare som sökte in till programmet, men som han ännu inte träffat. Den tjej som fångade Matthews intresse är Serena, som faktiskt gjorde honom intresserad redan vid brevöppningen men som inte hade möjlighet att medverka under "speed-dejtingen" 

– Direkt när jag öppnade brevet från Serena så visste jag att det var något speciellt. Jag bjöd henne till Sundbyholm men hon kunde tyvärr inte komma på grund av personliga anledningar, vilket gjorde mig besviken, säger Matthew. 

Trots det dystra beskedet att Iza och Kim lämnat, kanske bonde-Matthew ändå får en kärleksfull sommar.

– Mitt mål den här sommaren var att träffa någon och bli kär, men när jag vaknade i morse så kände jag att det var för sent. Sen kom Linda med den här nyheten och här är jag nu och packar min väska för att träffa Serena, säger han. 

Brevskrivaren Serena fångade Matthews intresse. Foto: Skärmavbild/TV4 "Bonde söker fru" 2022.