Avslöjandet: "Bachelorette"-Cales okända relation med "Bachelor"-deltagaren

Cale Kubena från "Bachelorette" 2022 och Sia Hatami och Rene Rehnqvist från "Bachelor" 2022.
Cale Kubena avslöjar relationen med "Bachelor-deltagaren. - Foto: Daniel Stigefelt/TV4 och skärmavbild/TV4 Bachelor 2022.
Dela på Pinterest
Det närmar sig slutet av "Bachelorette" 2022 och ny återstår det endast fyra killar. Men trots det slutar inte programmet att komma med nya överraskningar. Nu avslöjas relationen mellan "Bachelorette"- och "Bachelor"-deltagarna.

I det senaste avsnittet av "Bachelorette" får killarna ställa anonyma frågor till varandra under en middag. Deltagaren Cale Kubena fick en fråga som fick honom att tänka till en extra gång. 

Läs mer: Han får sista rosen i "Bachelorette" – enligt Olivias kompis

Hon har Cale dejtat innan "Bachelorette"

Det var när Cale Kubena fick frågan om han tidigare har varit ihop med någon som har varit med i "Bachelor" som han fick fundera ett tag innan han tillslut väljer att svara på frågan. 

– Det har jag haft, det stämmer, säger Cale Kubena i programmet. 

När Olivia Birgersson frågar vem tjejen är, svarar Cale att det är en tjej som har varit med i en tidigare säsong. Efter det visas bilder från "Bachelor" 2022, när René Rehnqvist gör entré för att dejta Sia Hatami och Christoffer Levi

Läs mer: Bachelor 2022: Här är alla deltagare

Enligt Cale träffades han och René under våren 2022, men av årets "Bachelorette"-säsong att döma höll inte relationen särskilt länge. 

René Rehnqvist var en av tjejerna som sökte kärleken i "Bachelor" 2022. Foto: Robert Jadenfelt/TV4