Här chockar Mästerkock-deltagaren följarna med snopp-video: "Satte kaffet i halsen"

Här chockar Mästerkock-deltagaren följarna med snopp-video: "Satte kaffet i halsen"
Mästerkock-deltagaren chockar sina Instagram-följare med en ny video. - Foto: Stella Pictures, Instagram/@filippoon
Dela på Pinterest
Något minst sagt oväntat sker när "Mästerkock"-deltagaren Filip Poon ska prata om pepparkakor i en video på sin Instagram.

Filip Poon deltog i "Sveriges Mästerkock" 2015. Han tog sig nästan hela vägen till final, men åkte ut i ett smaktest. Sedan dess har karriären gått som tåget för Filip Poon. Han har bland annat jobbat som kock på jurymedlemmen Markus Aujalays restaurang Winterviken. Han har även en Youtube-kanal med över 150 000 prenumeranter och ett Instagram-konto med uppemot 60 000 följare – och en hel del av de följarna chockades nyligen när de fick se en minst sagt oväntad början på en video som Poon publicerade under fredagen. 

Filip Poon chockar med pepparkaksvideo

I videon, som tillägnas pepparkakor, syns Filip Poon prata om den juliga kakan och hur man bakar den. Men innan han kommer till själva bakandet gör han ett minst sagt oväntat "move" och lurar sina följare med hjälp av den inplastade degen. 

Videon inleds med att han, ståendes framför en spis, tittar rakt in i kameran samtidigt som han tar upp en relativt stor och tjock rulle pepparkaksdeg i midjehöjd. Den seriösa blicken från Poon och förvåningen hos tittarna består – ändå tills han får upp hela degrullen på spisen och själv börjar skratta. 

"Satte kaffet i halsen"

I kommentarsfältet strömmar det in reaktioner från följarna som nyss blivit överraskade av inledningen. Förutom en hel drös med skrattande emojis kommenterar flera följare:

"Satte kaffet i halsen"

"Gud blev lite chockad först"

"Hahahaha"

"FILIP"

Någon som är sugen på pepparkakor?