Idol-Albin bekräftar kärleksryktet med Nike: "Dejtar"

Albin Tingwall och Nike Sellmar från "Idol" 2022.
Albin Tingwall bekräftar relationen med "Idol"-vinnaren Nike Sellmar. - Foto: STELLA Pictures/Göran Granlund och Maja Suslin/TT
Dela på Pinterest
Efter den kärleksfulla hyllningen bekräftar nu "Idol"-deltagaren Albin Tingwall att han och Nike Sellmar dejtar.

"Idol" 2022 bjöd på skönsång, starka känslor och nya relationer. I finalen stod det mellan Nike Sellmar, 27 och Albin Tingwall, 19, innan förhandsfavoriten Nike sedan kammade hem hela tävlingen. Trots att duon ställdes mot varandra i finalen har de visat på en fin relation till varandra.

Läs mer: Efter romansryktet i "Idol": Ida och Albin svarar på frågan alla undrar över

"Idol"-Albins fina ord om vinnaren Nike

Efter finalen publicerade Albin ett långt Instagram-inlägg där han utryckte sina känslor för vinnaren Nike. 

"Varje sekund med henne är som julafton. Hon ser mig på ett sätt ingen kan göra", skrev han i inlägget. 

Då fanns det ingen bekräftad romantisk relation mellan deltagarna, men nu avslöjar Albin Tingwall att han och "Idol"-vinnaren Nike Sellmar dejtar. 

Läs mer: "Idol"-Albins kärleksfulla ord till Nike: "Du är min"

Albin Tingwall bekräftar kärleksrelationen med Nike Sellmar

Men nu, efter att "Idol"-dimman hade lagt sig och några av deltagarna började turnera tillsammans, berättar Albin att känslorna mellan honom och Nike blev starkare. 

– När man träffar varandra så mycket så var det skönt att få tänka fritt om vad man känner. Så det blev väl extra bekräftat vad man känner när vi sågs sen igen, säger Albin Tingwall en intervju med Hänt.

På frågan om de dejtar eller bara träffas som vänner, bekräftar Albin att sångfåglarna numera dejtar. 

– Vi dejtar, det gör vi. Det känns jättebra. Det är väldigt härligt och kul att man delar samma intressen och har lite samma vardag. 

Albin: Inte singel

Vidare berättar Albin att han inte längre ser sig själv som singel och att åldersskillnaden inte är något som påverkar dem. 

– Jag tror att vi möts ganska bra på mitten. Jag känner ändå att jag är tillräckligt mogen för att ha ett sånt förhållande med en så pass mycket äldre tjej. Vi har det bara väldigt bra, säger Albin i intervjun. 

Albin avslöjar också att Nike flyttat ner från Piteå till Stockholm.