Danny Saucedos framtidsbesked med flickvännen Anna: "Familj"

Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson.
Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson. - Foto: Tim Aro/TT och STELLA PICTURES/Jari Kantola​
Dela på Pinterest
Flickidolen och folkkära artisten Danny Saucedo har precis avslutat ett år fyllt av shower och inspelningar. Nu är han redo att starta ett nytt kapitel i livet – barn.

Karriären rullar på för fullt för Danny Saucedo. Nyligen avslutade han turnén med showen "The runaway show" och snart har humorserien "Ägd av Danny" premiär. Men nu avslöjar han att han är redo för att ta nästa steg i livet, nämligen steget att bilda familj med flickvännen Anna Eriksson.

Läs mer: Danny Saucedo om oväntade karriärbytet: "Lyxig dröm"

Danny Saucedo och exet Molly Sandén

Danny Saucedo och ex-flickvännen Molly Sandén blev tillsammans 2013. Paret förlovade sig tre år senare och kilade stadigt fram till 2019 då de valde att avbryta förlovningen och gå skilda vägar. 

– Jag festar ensam just nu, så att säga, berättade Molly då i "Gry Forssell med vänner".

Läs mer: Molly Sandén om uppbrottet med Danny Saucedo: "Det är något fint"

Dannys barnbesked med flickvännen Anna

Efter uppbrottet med Molly Sandén började Danny dejta sin nuvarande flickvän, modellen Anna Eriksson. De har nu varit ett par sedan 2019 och syns flitigt tillsammans i offentliga sammanhang och på varandras sociala medier. I en intervju i "Efter fem" avslöjar Danny att han nu är redo för att ta nästa steg i livet men flickvännen – att bli pappa.

– Jag vill jättegärna göra plats för att skapa familj. Jag vill se vad resten av livet ska betyda och vad jag ska göra, säger Danny Saucedo. 

– Drömmer du om att bli pappa?, frågar programledaren Axel Pileby.

– Ja gud ja.