Molly Sandén om uppbrottet med Danny Saucedo: ”Det är något fint”

Molly Sandén och Danny Saucedo, slut
Artisterna Molly Sandén och Danny Saucedo går nu skilda vägar. - Foto: Instagram/ m0llys och Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det har tagit slut mellan artisterna Molly Sandén och Danny Saucedo. I Mix Megapol berättar nu Molly att hon festar ensam.

De svenska artistparet Molly Sandén och Danny Saucedo träffades 2012 och blev ett år senare ett par offentligt. År 2016 förlovade Molly och Danny sig och har setts mycket i media och varit två av Sveriges största artister. 

Sedan en tid har det gått spekulationer om att paret ska ha gjort slut, framför allt efter Mollys senaste låtsläpp där textraden "jag beställer drinkar för en" väckte uppmärksamhet. Men nu verkar kärlekssagan ha tagit slut och paret väljer att gå skilda vägar. 

Molly Sandén är singel

Det är i Mix Megapol, som sändes under fredagsmorgonen den första mars, som Molly Sandén fick frågan om hon var singel. I radioprogrammet kallat "Gry Forssell med vänner" öppnar hon upp sig om kärlekslivet och berättar om läget. 

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det kan också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, berättar Molly i ”Gry Forssell med vänner”.

Varken Danny eller Molly har berättat om uppbrottet på sina sociala medier eller har hittills kommenterat anledningen bakom beslutet. Vi på Modette hoppas att de båda mår bra och finner kärleken på nytt håll. 


Har du nyligen lämnat ett förhållande? Det finns tre stora misstag som du enkelt gör som leder till att du inte kommer över ditt ex. Ta en titt i videon nedan för att se hur många du checkar av.


Mer:

Testa! Har du kommit över ditt ex?

Därför vill Molly Sandén inte prata om Danny Saucedo längre