Oro för Sanna Guidetti efter bilden: "Hjälp"

Sanna Guidettis följare blir orolig för influencern efter en bild på Instagram. - Foto: Instagram/@sannaguidetti, Johan Nilsson/TT
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti kom nyligen hem från en familjesemester och möttes då av ett riktigt kallt hus, något hon delar med sig av på Instagram. På köpet blir en följare orolig för Guidetti.

Sanna Guidetti är nyligen hemkommen från en solsemester i Kenya. Men att byta ut sol och värme mot kyla och snö var ingen hit för familjen Guidetti. På Instagram Story berättar Sanna Guidetti att de inte haft på värmen i huset under tiden de varit borta, vilket har lett till att det är snudd på iskallt där inne. 

– Vi behöver hjälp av någon som kan det här med att värma upp hus för att inte ta slut på all el i Stockholm, säger Sanna och fortsätter:

– Vi har eldat hela dagen. Jag fryser. Jag har på mig så mycket kläder. Vi har legat under filtar, men det är verkligen iskallt. Vad fan ska vi göra? 

I nästa klipp ser man hur Sanna och John Guidetti joggar runt sin köksö för att blir varma. 

Följarens råd till Sanna Guidetti: "Finns bra hjälp att få"

För att förstärka den iskalla känslan har Sanna Guidetti publicerat ett bildspel i sitt Instagram-flöde där hon visar upp två bilder på sig själv – en från den solmaxade resan och en från sitt kalla hus i Nacka. Men det är inte bara det faktum att det är stora kontraster mellan bilderna som får följarna att reagera, utan även det faktum att Sanna verkar lida av en viss defekt. 

Det en följare har iakttagit är att Sanna Guidetti ser ut att ha en snedställd stortå – en deformitet som innebär att tån skjuts utåt. Besväret, som kallas för Hallux Valgus, kan leda till smärta och ibland kan knölen även rodna. 

"Du verkar ha en tendens till Hallux Valgus på höger fot. Finns bra hjälp att få", kommenterar följaren under Guidettis inlägg.

Och det följaren påstår verkar stämma överens med verkligheten:

"Haha inte tendens. Jag har de!"

På inläggets andra bild syns klart och tydligt en liten röd knöl på Sannas ena fot, som enligt henne själv – och följaren – är symtom på Hallux Valgus.