"Bachelorette"-Olivias avslöjande om kärleken: "Bor typ ihop"

Olivia Birgersson och Adam Edgren från "Bachelorette" 2022.
Olivia Birgersson avslöjar glädjande kärleksbesked efter "Bachelorette". - Foto: Skärmavbild/TV4 Bachelorette 2022.
Dela på Pinterest
Adam Edgren fick Olivia Birgerssons sista ros i "Bachelorette" 2022. Men hur gick det för paret efter inspelningen av programmet? För Modette berättar Olivia om hur kärlekslivet ser ut idag.

2022 års "Bachelorette"-kapitel är avslutat. I 19 avsnitt har tittarna fått följa Olivia Birgersson och hennes resa mot den stora kärleken. Adam Edgren var den som till slut fångade hennes hjärta och fick den sista rosen i programmet. Men starten på deras resa var inte helt spikrak och det var till och med så att Olivia funderade på att skicka hem honom i början av säsongen.

– Första gången vi träffades så höll du på att åka hem. Men jag är glad att jag litade på magkänslan som sa att du skulle stanna, för vad jag hade gått miste om du hade åkt, säger Olivia i "Bachelorette". 

Trots den knackiga starten slog det gnistor mellan dem och när Olivia och Adam lämnade programmet såg de till synes nyförälskade ut. 

Läs mer: Olivia Birgersson om panikångestattacken i Bachelorette: "Mådde inte bra"

Olivias ord om sin medverkan i "Bacherlorette"

Det har gått några månader sedan inspelningarna av "Bachelorette" och Olivia Birgersson har fått bearbeta sitt kärleks-äventyr. I en intervju med Modette berättar Olivia att det inte var en självklarhet för henne att dejta i tv, men med facit i hand är det ett av de bästa besluten hon tagit. 

– Det har verkligen varit en berg- och dalbana, jag har verkligen haft så kul. Men jag hade inte kunnat göra den här resan utan de fina killarna, de har verkligen hjälpt mig när jag har varit ledsen och byggt upp mig, det är jag jättetacksam över. 

Hur känns det nu när hela säsongen har sänts?

– Det känns skitbra. Det känns skönt men det kommer nog också att kännas lite tomt, för det här har ju varit mitt liv rätt länge nu. Men nu är jag också redo för nästa kapitel, berättar Olivia för Modette.

Så ser "Bachelorette"-Olivia och Adams relation ut idag

Nu när det sista programmet har sänts, är det många som undrar hur det egentligen gick för Olivia och Adam. När Modette frågar Olivia, ger hon svar på frågan vi alla undrar över: Är hon och Adam fortfarande tillsammans?

– Vi är fortfarande tillsammans och trivs så bra i varandras sällskap. Man skulle i princip säga att vi typ bor ihop, så det känns skitbra.

Vidare passar hon på att skicka en uppmaning till kärleken Adam:

– Nu är det han som får ta med mig ut på dejt, för nu får vi faktiskt synas ute.

Olivia Birgersson och Adam Edgren blev ett par efter inspelningen av "Bachelorette". Foto: Skärmavbild/TV4 Bachelorette 2022.

Länge leve kärleken. Stort grattis till Olivia och Adam!