Olivia Birgersson om panikångestattacken i Bachelorette: "Mådde inte bra"

Tvådelad bild på Olivia Birgersson i "Bachelorette" 2022.
Olivia Birgersson om ångest-attacken i "Bachelorette" 2022. - Foto: Skärmavbild/TV4 Bachelorette 2022 och Paul Wennerholm/TT
Dela på Pinterest
Det har blivit dags för Olivia Birgersson att dela ut sin sista ros i "Bachelorette". I en intervju med Modette berättar Olivia om den känslosamma stunden i finalavsnittet.

"Bachelorette" 2022 börjar lida mot sitt slut och det är snart dags för Olivia Birgersson att göra sitt slutval. Men kärleksresan har inte bara varit en dans på rosor för Olivia, säsongen har bjudit på både bråk, skratt, tårar och ångest-drabbade situationer. Hon har tagit en hel del tuffa beslut och varit tvungen att skicka hem killar hon egentligen tycker om. 

– Jag ångrar inte några beslut jag gjorde, utan det var val och beslut jag gjorde för att jag tyckte att det kändes rätt, säger Olivia Birgersson till Modette

Läs mer: "Bachelorette"-Olivias ord om säsongen: "Helt sjuk"

Olivia Birgersson drabbades av en ångest-attack

När den sista rosen skulle delas ut i "Bachelorette", var det dramatiska scener som utspelade sig. I en intervju med Modette, berättar Olivia om de starka känslorna som sköljde över henne inför slutvalet. 

– Att behöva såra någon som man tycker om är skitjobbigt och att sen stå där med sina känslor. Det var verkligen intensivt och jobbigt. 

I börjat av säsongen fick tittarna se känslosamma scener när sista rosen delades ut, hur kände du dig där och då?

– I klippet får jag en ångestattack, det kändes ut i fingertopparna. Jag mådde inte bra och var helt urtömd efter det, det tog så extremt mycket på mig, säger Olivia.

Läs mer: Han får sista rosen i "Bachelorette" – enligt Olivias kompis