"Bachelorette"- Rasmus Allard är klar för "Bachelor" 2023

Rasmus Allard söker kärleken i "Bachelor" 2023. - Foto: Daniel Stigefelt/TV4 och TV4.
Dela på Pinterest
När ett kärlekskapitel avslutas, öppnas ett annat. Efter två händelserika säsonger av "Bachelor" och "Bachelorette" har rekryteringen för de nya säsongerna redan kickat igång. Och visst är det ett välbekant ansikte som är tillbaka i tv-rutan.

Inspelningarna för "Bachelor" 2023 drar snart igång och för några veckor sedan presenterades den första ungkarlen som söker den stor kärleken, 34-åriga Stephan Frick från Stockholm. Nu har även den andra bachelorn presenterats, det är nämligen Rasmus Allard som är tillbaka för att dejta i tv-rutan. 

Under hösten sökte han kärleken hos Olivia Birgersson i "Bachelorette" 2022, men nu är det alltså hans tur att vara huvudperson. 

– Jag söker en tjej som man bara blir varm i hjärtat av att titta på. Som har lätt till humor, tycker om att skratta och bara är sig själv, säger Rasmus i sin introduktionsvideo.

Läs mer: Han är nästa års "Bachelor"

Så reagerade tittarna

När beskedet om att Rasmus Allard ska vara med i "Bachelor" 2023 nådde Instagram, fylldes det svenska "Bachelor"-kontot av positiva kommentarer och inviter. 

"Finns det nån på denna planeten som INTE vill dejta Rasmus?! Till och med jag, gamla tanten, känner för att skicka in en anmälan".

"Hade jag varit singel... Hade jag lätt sökt".

"Detta är det bästa som har hänt Bachelor".

"En toppenkandidat".

Rekordmånga vill dejta Rasmus

Att Ramus var populär bland Instagram-användarna syntes även när ansökningsformuläret offentliggjordes. Det var nämligen rekordmånga ansökningar som trillade in hos TV4, till den graden att hemsidan näst intill kraschade. 

– På några minuter hade han slagit all time high. De har aldrig haft så många ansökningar på en hel säsong under alla år som vi haft ”Bachelor” som han fick på några minuter, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent för "Bachelor", till Aftonbladet.