Så ser "Robinson"-deltagarnas relation ut idag

Homayon Sytes och Greta Pierre från "Robinson" 2022.
Så ser relationen mellan Homayon Sytes och Greta Pierre från "Robinson" 2022 ut idag. - Foto: TV4
Dela på Pinterest
Homayon Sytes och Greta Pierre klickade snabbt med varandra och blev bra vänner i "Robinson" 2022. Duon skiljdes åt när Greta åkte ur programmet. Så ser deras relation ut idag.

Ännu en "Robinson"-säsong har nått sitt slut och det blev till slut Lars-Olov "LO" Johansson som vann tävlingen och kammade hem prissumman. Men alla deltagare gick inte lottlösa efter äventyret i Malaysia, utan det skapades även en hel del vänskapsrelationer. 

Två deltagare som tidigt byggde ett starkt band med varandra var deltagarna Greta Pierre och Homayon Sytes, som båda ingick i lag syd. 

– Vi klickar med varandra för att vi vill vara med varandra och inte för att vi måste, säger Great Pierre i "Robinson". 

Läs mer: Kärleken i Robinson: "Myser med varandra konstant"

"Robinson"-deltagarnas återförening på hotellet

När Greta Pierre åkte ut "Robinson" skiljdes vännerna dessvärre åt och Greta fick istället fortsätta tävla i "Gränslandet". Så småningom åkte hon även ur den tävlingen. Homayon Sytes klarade sig ett tag till i "Robinson" innan han blev utröstad i örådet. 

Efter att båda deltagarn lämnade programmet, återförenades de på ett hotell och det var ett minst sagt kärt återseende. 

– Jag är glad att vi i alla fall åkte ut tillsammans, hade du varit i sammanslagningen Greta så hade vi varit i final, säger Homayon i en video på Tiktok.

Följarna blev snabbt nyfikna på om duon fortfarande är vänner efter programmet. 

– Den här ska jag spara tills "Robinson"-finalen typ går, men vi är fortfarande vänner, säger Greta i en annan video på Tiktok. 

– Superbra vänner, lägger Homayon till.