Han vann "Robinson" 2022

Lars-Olov Johansson, Martin Larsson och Kristoffer Nystedt i "Robinson" 2022.
I "Robinson"-finalen 2022 stod det mellan Lars-Olov Johansson, Martin Larsson och Kristoffer Nystedt. - Foto: TV4
Dela på Pinterest
Efter en lång "Robinson"-säsong med spännande tävlingar och känslosamma öråd har en vinnare korats. Här är vinnaren som kammade hem den åtråvärda "Robinson"-statyetten 2022.

Efter sex veckor av svält, tävlingar och en hel del hemlängtan var det dags att kora "Robinson"-vinnaren för höstsäsongen 2022. Under sex veckor har deltagare åkt ut en efter en och i finalen återstod tre tappra tävlanden som gjorde upp om en halv miljon kronor. 

Sju deltagare klev in i finalveckan, Isabella "Bella" Resmark, Sandra CucaranoHelen Lindborg, Alexander StrandbergKristoffer NystedtMartin Larsson och Lars-Olov "LO" Johansson. De tre sistnämnda tog sig hela vägen till finalen. 

Läs mer: Sandra Cucarano om hjärntumören: "Robinson räddade mitt liv"

Lars-Olov "LO" Johansson vann "Robinson" 2022

Det har inte varit en enkel väg genom "Robinson" för 44-åriga Lars-Olov "LO" Johansson från Luleå. Äventyret bjöd på både interna dispyter med tidigare lagmedlemmen Valentino Demina och en tur till "Gränslandet". Efter en nagelbitande final visade Luleåbon sig starkare än både Kristoffer Nystedt och Martin Larsson och kammade hem "Robinson"-statyetten. 

– Jag är så sjukt glad. Det är så jävla sjukt, det är det. Det är en makalös känsla i hela kroppen, säger Lars-Olov Johansson efter vinsten i "Robinson" 2022. 

Läs mer: Brittens pik till Lars-Olov efter Valentino Deminas förlust i "Robinson" 2022

Lars-Olov "LO" Johansson vann höstsäsongen av "Robinson" 2022. Foto: TV4