Bianca Ingrosso på skidsemester – spana in hennes snygga looks här

Bianca Ingrossos snygga vinteroutfits. - Foto: Instagram och STELLA Pictures.
Dela på Pinterest
Att Bianca Ingrosso brukar leverera stilsäkra och snygga outfits råder det ingen tvekan om. Skidsemestern i Sälen är inget undantag. Se hennes pricksäkra vinterlooks här nedan.

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso befinner sig på en härlig skidresa i Sälen tillsammans med familjen. På Instagram delar hon med sig av glimtar från semestern. Däribland Christian Bauers frieri till Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrossos halkande i skidbacken och Biancas snygga vinter-looks. 

Läs mer: Bianca Ingrossos familjelycka: Se bilderna från Pernillas förlovning här

Bianca Ingrossos outfits på skidsemestern

Vi har sett Bianca Ingrosso klädd i vintriga outfits förr, men den här gången har hon trappat upp med stilrena och tidlösa looks som fungerar lika bra i skidbacken som på en snöskoter. 

Enligt Biancas Instagram åkte familjen snöskoter under deras första semesterdag i Sälen. Bianca själv iklädd en svart pufferjacka från Prada med matchande vinterskor, även dem från Prada. Lillebror Benjamin Ingrosso bar en vit jacka med svarta detaljer från Moncler. Vilket snyggt syskonpar!

Foto: Instagram.

Den andra dagen på skidorten valde familjen att införskaffa sig slalomskidor för att åka några åk i skidbacken. Bianca bar en tight helsvart skidoutfit från det populära märket Goldbergh. Även Benjamin bar en svart outfit. Hur snyggt var inte det?

Foto: Instagram.