Ta coola bilder på nyårsfesten: så glittrar du extra mycket på fotot

Inspiration: Nyårsbilder och poser
Inspiration: Nyårsbilder - Foto: Envato.com
Dela på Pinterest
När du är uppklädd på nyårsafton, varför inte passa på att ta coola bilder? Här kommer massor av inspiration och tips på hur du kan posera på nyårsfesten!

Här kommer tips på hur man kan ta grymma bilder på nyårsafton. Du har en festoutfit, en snygg makeup och har piffat upp dig lite extra, bara därför är det värt att ta extra mycket bilder! Ta fram kameran innan nyårsfesten eller varför inte ta foto med dina vänner på nyårsafton som ett roligt minne. 

Läs mer: Nyårssminkning

Här kommer massvis med inspiration om hur du kan posera och hur man kan ta bilder för en roligare vinkel. 

Bli bra på bild: Sittande poser 

Ha en fotohörna på nyårsfesten. Sätt upp en glittergardin för bättre bilder! 


Kasta glitter när någon klickar en bild för riktigt coola bildeffekter. Ta närbilder och tänk "ont i huvudet pose" när du tar bilderna. Posera med dina vänner

Passa på att samla gänget och ta bilder tillsammans!  Varför inte ta en klassisk bild när ni står med ryggen från kameran och formar hjärtan med händerna?Ballonger i matchande färger som din fest-outfit kan ge fina bilder som sticker ut. 


Testa att ta foto från olika vinklar. Ta bilder på en bit av klänningen, dina snygga klackar eller din hand som håller i en discokula, eller när du håller ett glas. Detaljerna kan ge roliga foton.Mer inspiration för bra bilder på nyår 


Använd en stol för roligare pose! 


Tips för bra nyårsbilder

Om du vill bli bra på att ta bilder kan det vara en bra idé att följa några grundläggande råd och tips.

  1. Experimentera med olika kamerainställningar: Utforska olika vinklar, avstånd och bländarvärden för att få olika effekter på bilden. Var inte rädd för att prova på olika saker och se vad som fungerar bäst för just din stil.

  2. Välj rätt ljus: Ljuset kan ha stor inverkan på hur bra bilden blir. Försök att fånga bilder i dagsljus eller använd kamerans blixt om du behöver mer ljus.

  3. Redigera dina bilder: Använd ett redigeringsprogram för att förbättra och finslipa dina bilder. Du kan till exempel justera kontrasten, exponeringen och färgbalansen för att få bättre resultat.

  4. Övning ger färdighet: Som med allt annat kommer du att bli bättre på bild ju mer du övar!