Sanna Guidetti om barnuppfostran: "Tar undan vinflaskan"

Sanna Guidetti i "Efter fem" 2022.
Sanna Guidetti öppnar upp om barnuppfostran. - Foto: TV4
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti växte upp med både psykisk ohälsa och alkoholism inom familjen. Trots det, känner hon sig starkare med sina upplevelser och har en tydlig bild i hur hon vill vara med sina barn.

Influencern Sanna Guidetti och fotbollsspelaren John Guidetti har varit ett par sedan de var 16 år gamla. Duon började som vänner och slutade sedan som ett kärlekspar och har sedan dess fått två barn, Nellie och Mason. Familjen har nyligen flyttat tillbaka till Sverige, efter att de bott utomlands i 15 år. 

Flytten till Sverige och lyxhuset i Nacka

Sanna och John Guidetti har spenderat de senaste åren utomlands eftersom John arbetar som professionell fotbollsspelare. När paret valde att flytta tillbaka till Sverige blev det en uppmärksammad flytt, inte minst när Sanna publicerade bilder på parets nya lyxvilla. Ett 400 kvadratmeter stort hus med tio rum och pool, beläget i Nacka, Stockholm.

Läs mer: Sanna och Johan Guidetti visar upp huset i Nacka – så mycket kostade det

Sanna Guidetti växte upp på fosterhem

Sanna delar ofta med sig av familjens lyckliga stunder på sina sociala medier, men pratar även öppet om sin egen barndom som kantades av två missbrukande föräldrar och fosterhemsplaceringar. Något hon bär med sig i sin egen barnuppfostran. 

– Jag vet ju vad jag inte ska göra. Det är alkoholismen och psykiskt ohälsa som har varit en stor del av vårat liv, som har jag gjort att jag kanske inte vill dricka alkohol framför barnen eller tar undan vinflaskan om man har druckit vin på kvällen, säger Sanna Guidetti i en intervju i TV4:s "Efter fem".

Trots att hon själv växte upp med missbruk inom familjen, väljer hon att fokusera på det positiva. 

– Jag har bara kommit ut starkare ur allting jag har varit med om. Sen är det ingen traditionell svensk barndom man har vuxit upp i, men jag har bara tagit med det.