Följarnas misstanke: Phillipe Cohen med på Bianca Ingrossos familjesemester

Följarnas misstanke: Phillipe Cohen med på Bianca Ingrossos familjesemester
Bianca Ingrossos följare misstänker att Phillipe Cohen var med på Bianca Ingrossos skidsemester. - Foto: Tim Aro/TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Var Bianca Ingrossos ex Phillipe Cohen med på familjens senaste skidsemester? Det är i alla fall vad Ingrossos följare misstänker.

Familjen Wahlgren-Ingrosso var nyligen på en härlig jullovssemester i svenska fjällen. Med på resan var bland andra Bianca och Benjamin Ingrosso, Pernilla och Theo Wahlgren samt Pernillas numera fästman Christian Bauer. Men det finns en till person som skulle kunna ha varit med på resan – i alla fall enligt Biancas följare. 

En Tiktok-video som Bianca Ingrosso publicerat på sin Tiktok visar hur Benjamin Ingrosso kämpar med att stå på sina skidor. I bakgrunden hörs många skratt, bland annat från Bianca själv. Men det hörs ett skratt till i videon – ett skratt som Biancas följare misstänker är Phillipe Cohens, något Nyheter24 var först med att skriva om. 

Skrattet har fått flera av Biancas följare att kommentera under Tiktok-videon:

"Låter som Phillipe i bakgrunden"

"Nämen, Phillipe där bakom"

"Låter lite som Phillipe"

Den sistnämnda kommentaren gillas till och med av Bianca själv. 

Foto: Skärmdump/Tiktok/@biancaingrosso

Men det är inte alla som väljer att gå på det spåret. Några av följarna som kommenterat under videon tror att skrattet tillhör Christian Bauer.