Filippa Toremo avslöjar könet på bebisen: "Det är du och jag"

Tvådelad bild på Filippa Toremo.
Gravida Filippa Toremo avslöjar könet på bebisen. - Foto: Youtube och Instagram.
Dela på Pinterest
Gravida Filippa Toremo fick reda på att hon väntade barn tre månader innan väntad förlossning. Nu avslöjar hon bebisens kön.

I november berättade influencern Filippa Toremo att hon väntade barn. I en känslosam video på Instagram talade hon ut om den oväntade graviditeten och att hon fick reda på det i graviditetsvecka 23, vilket gjorde att en abort inte längre var möjligt.

– För mig har det aldrig varit självklart att bli med barn. Och att då helt plötsligt få reda på att 'du har ett barn i magen och ska föda om fyra månader', är en helt overklig känsla.

Filippa Toremo om pappan till barnet: "Vi är vänner"

Filippa var tidigare i en relation med influencern och programledaren Anis don Demina och efter graviditetsavslöjandet var det många spekulationer kring om han är pappan till barnet. Men både Filippa och Anis dementerade ryktena på sina sociala-kanaler.

– Det är väldigt många som har frågat om det är Anis som är pappan och det är ganska respektlöst att fråga vem pappan är, säger Filippa i en video på Youtube.

När Filippa gästade Bianca Ingrossos talkshow "Bianca", berättade Toremo att hon och pappan till barnet inte är tillsammans.

– Vi är inget par idag. Men vi är vänner och det känns ju väldigt tryggt. Han har nog inte fattat det heller.

Läs mer: Gravida Filippa Toremo slår tillbaka efter händelsen med Anis don Demina: "Respektlöst"

Filippa visar upp gravidmagen

Trots chockbeskedet väljer Filippa att se ljust på framtiden och delar ofta bilder på gravidmagen. Under en video på Instagram avslöjar hon dessutom bebisens kön, hon väntar nämligen en liten pojke. 

"Det är du och jag lillkillen", skriver Filippa på Instagram.